Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan lánnyal/fiúval, aki régebben pszichiáterhez járt?
Figyelt kérdés
Teljesen normális, agyilag teljesen rendben van. Viszont régebben volt (tizenéves korában) egy lelki megrázkódtatása,
és orvoshoz kényszerült egy időre.
2013. ápr. 30. 17:44
13/23 anonim válasza:
Persze, jártam olyannal, aki aktuálisan is járt pszichológushoz. (Bár azért a pszichiáter meg a pszichológus között van némi különbség, de egyik sem zavarna)
15/23 anonim válasza:
Igen, érdekel amúgy a lélektan, és soha, de soha nem ítélném el az ilyen embereket.
Régebben pszichiáter is akartam lenni, csak valahogy nem jött össze félévenként 1 millió forint, és nem az sem valószínű, hogy jövőre leszek olyan szinten kémiából és bioszból, hogy emelt szintet írhassak, ráadásul szép eredménnyel.
16/23 anonim válasza:
Igen, egyáltalán nem jelentene akadályt.
17/23 anonim válasza:
Engem gyerekkoromban pszichológushoz küldtek,pedig gyerekkoromban még normális voltam(már nem teljesen vagyok az).:D
19/23 anonim válasza:
Már a kérdés is sértő:D Én járok pszichoba, pszichibe is, gyógyszert is szedek, pedig 20 vagyok. Sajnos a köztudatban az van,aki ilyen helyekre jár az őrjöngő bolond és életképtelen, pedig ez nagy tévedés! Aki jár, az tesz magáért valamit, az tovább akar lépni. Egy ilyen terápia nagyon sokat tud adni az embernek, olyan dolgokat,amiket máskülönben nem kaphatna meg. Bárki kerülhet olyan élethelyzetbe, amiből egyedül nem tud továbblépni és segítségre szorul.Sőt, nagyon sok embernek el kellene mennie, olyanoknak is, akiknek nincs kifejezett problémájuk. Amerikában nagy divat volt anno (lehet még most is) a pszichológushoz járás. Én személy szerint nagyon örülnék egy olyan srácnak, aki törődik magával mentálhigiénés szinten is és járna terápiára :) Épp pár hete egy buliban jött hozzám oda egy srác, hogy mi a véleményünk erről, ő szeretne terápiára járni, teljesen levett a lábamról, nagyon eredeti és őszinte duma volt. A csajok ezt értékelik:)
20/23 anonim válasza:
Én most is olyannal járok. :) Kicsit dilis, de szeretem. 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!