Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még szerelmes lehet belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szerelmes lehet belém?

Figyelt kérdés
Másfél éve járunk a párommal/Nem élünk együtt/Ebben a kapcsolatban ő is hibázott,én is.Értem én a hisztieit,és az enyémeket.Elég féltékeny vagyok.Már kétszer szakított,de csak facebookon.Azután megbocsátott.Egyik nap,ismét féltékenységi jelenetet rendeztem.Emlegetett egy fiút,hogy a barátnőjéhez nem illik,meg helyes a fiú./ a fiút még nem ismeri,most mutatja be a barátja/Itt ismét szakított velem.Azt mondta,ez volt az utolsó csepp a pohárba.Nem bírja hogy ennyire nem bízok benne.Pár óra múlva,azt mondta;kezdjük előröl,és zárjuk le a kapcsolatunkat.Kezdjünk tiszta lappal.Nem akar az életéből kizárni.Ezek szerint szerethet? Ha nem lenne szerelmes,akkor megbocsátott volna?

2013. ápr. 30. 13:48
 1/2 A kérdező kommentje:
Vagy csak szeret?
2013. ápr. 30. 13:49
 2/2 Vazul03 válasza:
megmondom őszintén ,hogy egy kapcsolatot a féltékenység nagyon szét tud csapni.. szóval próbálj meg egy kicsit engedni.. ,de szerintem ezek után már nem nagyon fogtok összejönni max. majd csak kavargattok néha napján.. biztos ,hogy nem fog elfelejteni Téged egy könnyen ,de szerintem nem fogtok már újból összejönni.. max. egyezzetek meg abban ,hogy Te nem akarod azt ,hogy megszakítsátok végleg a kapcsolatot ,hanem dumáld le vele ,hogy tartsátok a "baráti" kapcsolatot.. és még akkor is lehet "barátság extrákkal" ;)
2013. ápr. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!