Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyedül, vagy inkább egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül, vagy inkább egy olyannal, aki biztos hogy nem jön be?

Figyelt kérdés

Unom mar ezt az egyedüllétet, jó lenne valaki mindenképp.

Sajnos nem vagyok egy nagy kezdeményező típus meg zárkózott is vagyok amit mar picit oldottam szakemberrel.

Mivel nem tudok sehol sem ismerkedni meg kezdeményezni, igy biztosan nem találnek senkit jó ideig. Viszont van egy csaj akivel haverok vagyunk, mar el is játszottam a gondolattal de egyszerűen annyira nem tetszik hogy egyáltalán nem vonz.

Egyébként semmi extrara nem vágyom, egy normál átlagos csajra csak.

2013. ápr. 28. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha 21 vagy, akkor már gondolkozhatnál felnőtt módjára. Nem kell ám mindig szerelemből választani, persze ha neked a fotómodellek jönnek be, szíved joga. Utolsó sorod azonban szerintem megerősíti azt, h ezt a csajt kellene felszedned. :) Egy próbát mindenképpen megér és ha nem is jön össze, annyi csaj van még...
2013. ápr. 29. 07:57
 12/12 A kérdező kommentje:
nem fotómodellekre bukom, de ez a csaj egyszerűen sehogy sem vonz. Nem tetszik sem a feje, sem a teste. Még szexre sem kellene az a gond vele...
2013. ápr. 29. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!