Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy facebookon telejesen jól elbeszélgetünk akár órákat is, de személyesen nem merek a köszönésnél tovább menni?
Van egy osztálytársam, akivel már majdnem fél éve hogy kb minden nap chatelünk és már a másik fél teljes életét ismerjük, de amikkor személyesen találkozok vele nem merek beszélgetést kezdeményezni, max köszönünk, mosolygunk egymásra vagy leckét másolok róla. Nemrég azonban megemlítettem facebookon ezt a gondot, és elmondtam neki, hogy több akarok lenni mint barát, de úgy érzem, hogy régi sebek miatt nem tudok személyes kontaktust teremteni, erre ő teljesen normálisan reagált, bíztatott, hogy másnap menjek oda hozzá a suliban, de nem tettem. Azóta eltelt 3 nap és mégcsak neten sem beszéltünk. Hogyan nőhetem ki ezt a viselkedést, és egyáltalán szerintetek van-e még esélyem nála? Ja, és pár hete elkezdett barátkozni a legjobb haverommal, de olyan látványosan, pedig erre semmi oka nincs, mivel az a fiú ápolatlan, buta, visszahúzódó, csúnya, gyenge stb.. de jó szíve van azt elismerem. Szerintetek miattam beszélget vele a lány, hogy informásdlódjon stb, vagy mert megvédem ezt a fiút a többiek baromságai elől kíváncsi lett miért a barátom, és beleszetett? Egyébként a lány gyönyörű, kedves, egy zseni stb...és az osztály legmenőbb és a leggazdagabb fiújait már lekoptatta, ezért csoda, hogy eddig bírtam vele, mikkor kb egy senki vagyok. Nem testi kapcsolat a célom, hanem egy hosszútávú szerelmi kapcsolat. Elnézést a regényért, de még így is alig tudtam valamit elmondani:((
SEGÍTSETEK KÉRLEK, MERT NEM TUDOM KEZELNI AZ ÉRZÉSEIM ÉS NEM TUDOM MIT TEGYEK!
Az előző vagyok, szóval az önbizalomhiány ellen nem könnyű tenni, de én azt javaslom, hogyha tudsz ilyet mondani magadról: "amúgy magas színvonalon tanulok, freestyle focizok, gitározok és hosszútáv biciklizek, úszok és profi cserkész vagyok", ez azt jelenti, hogy valamire már tartod magadat, ha ennyi mindent csinálsz, és az tök jó. Szóval inkább erősítsd magad azzal, ha már tudod, hogy ezekben jó vagy, meg szereted, mert amúgy mi okod lenne az önbizalomhiányra?
Ha csak ez a "csajozás téma" az oka, akkor azzal ne foglalkozz, eleinte szerintem minden normális ember parázik, hogy esetleg nem olyan jó, mint a többi ember, de ha már pl. mersz kezdeményezni ennél a lánynál, akkor az már fél siker, mert a lúzerséget már elkerülted, és szerintem az az egy dolog van, amire senki sem büszke.
Én drukkolok! :) És még egy valami: a lány előtt azért ne mutasd túlságosan, hogy nem bízol magadban, azt kevesen szeretik! Persze nem kell megjátszani a nagymenőt sem.
Olyan nincs, hogy senki vagy. Ilyet ne is gondolj! Gondolj, bele! Egy gyönyörű lány chatelget veled, beszélgetne is veled személyesen. A gazdag, jóképű srácokat lekoptatta, mert neki te kellessz, és ilyeneket mondassz magadról? Én mit szóljak? Velem meg csak csúnya csajok akarnak kezdeni:(
Légy bátor és menj oda hozzá! Más lehezőség nincs. Csak úgy tudod legyőzni a félelmedet, ha szembenézel vele. Tapasztalatból mondom.
Minél többet mész oda hozzá, annál könnyebb lesz máskor. Nem csak hozzá, hanem más csajhoz is könnyebb lesz.
Az első lépés kemény, de meg kell tenni ahhoz, hogy utána könnyebb legyen.
Mindent gyakorolni kell ahhoz, hogy jól menjen.
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!