Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen esetben csalnátok meg a barátotokat? Illetve milyen esetben biztos, hogy nem?
Figyelt kérdés
Ha lehet, kort írjatok már, köszi.2013. ápr. 23. 18:44
1/11 anonim válasza:
Egyszerű a válasz: én ha szeretek valakit, sohasem csalnám meg. Amint rájövök, hogy elmúlt a szerelem, akkor sem csalnám meg, hanem szakítanék vele. Lehet, hogy ez is fáj, de nem szemétség.
22/L
2/11 anonim válasza:
semmilyen esetben... akkor csalnám meg max, ha nem szeretném, de akkor már előbb elhagynám
3/11 Hanariko válasza:
csak szerintem gáz ez a kérdés?
4/11 anonim válasza:
Nem nő és nem is ember aki megcsal valakit..szerintem szánalmas undorító dolog sőt ,ha velem ilyet csinált volna egy nő valószínűleg szarrá vertem volna. De még nem volt rá példa:)
5/11 anonim válasza:
4: elég sz@r ember lehetsz, ha megütnél egy nőt, bármennyire is megérdemelné
6/11 anonim válasza:
Nincs olyan eset, amiért megtenném. Már a gondolat alapból hibás, ha nem szeretem, szakítok vele, de nem csalom meg.
7/11 anonim válasza:
Nem csalnám meg soha,ha úgy érezném,hogy már nem akarok vele lenni akkor a szemébe mondanám,mert ennyit megérdemel.
8/11 anonim válasza:
Nem csalnám meg semmilyen estben,és ezt fordítva is elvárom.
9/11 anonim válasza:
Nem csalnám meg. Soha nem is tettem ilyet és eztán sem fogok. Nem fér bele az értékrendembe. Ha meg szar a kapcsolat, bármilyen nehéz...vagy fájdalmas is, búcsút kell inteni egymásnak...nem félrekufircolgatni. 28/nő
10/11 anonim válasza:
Semmilyen esetben NEM! Pedig már nagyon régóta fűznek, hogy menjek bele dolgokba a párom mellett, de ki van zárva, hogy ameddig együtt vagyunk és szeretem Őt belemegyek bármibe, bárkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!