Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek foglalkozzak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Worldismine kérdése:

Szerintetek foglalkozzak még vele? Még nagyon szeretem.

Figyelt kérdés
A barátnőm 3 honap után szakított velem mondván h ellaposodott a kapcsolatunk szerinte át ment ez az egész dolog barátiba. Szerelmes vol ő is belém meg szeretett,ugyan úgy én is és még most is szeretem. Azt mondta h számára ez egy fellángolás volt.. Meg akarom probálni vissza hódítani! El akarom érni h megint ugyan azt kezdje érezni irántam mint mikor összejöttünk. El hìvni randizni, itt a jo ido beszelgetni a szabad ég alatt gyertyát gyujtani stb. Szerintetek jo ötlet? Tudom h felmelegítve semmi nem jò,de én még mindig szeretem.

2013. ápr. 16. 07:05
 1/8 anonim ***** válasza:

3 hónap után otthagyott? Akkor az tényleg csak fellángolás lehetett, "kémia", nem pedig szerelem.

Megpróbálhatod, de túl sokat ne várj tőle...

2013. ápr. 16. 07:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Felesleges próbálkozás. Mindig kudarcba fullad annak aki ilyennel próbálkozik. Szépen lépj tovább.
2013. ápr. 16. 07:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h nagyon szerelmes lettem..mar előtte beleszerettem mielőtt összejöttünk volna. Nagyon nehéz lesz elfelejtenem. Esetleg vmi ötlet h h pròbáljam meg visszahòdítani? Tapasztalatok e téren?
2013. ápr. 16. 07:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Tégy úgy, mintha nem érdekelne a lány! Ez sok esetben beválik. Mindenesetre ne lássa rajtad hogy odaáig vagy érte!
2013. ápr. 16. 07:29
 5/8 anonim ***** válasza:
ha 3 hónap után már ott hagyott ebből nem lesz semmi és nem is szeretett hidd el. Tényleg csak egy fellángolás volt. Lépj tovább. 29/N
2013. ápr. 16. 08:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ezt így kimondta,akkor így is gondolja.Ha nagyon nyomulsz most,zaklatásnak fog tűnni.Ne jelentkezz nála,ne csinálj semmit,ha nagyon hiányzol neki,megkeres.Ha nem ,akkor ennyi volt.
2013. ápr. 16. 08:19
 7/8 anonim ***** válasza:
sajnos ez nem fog menni, hiába akarod, eleve 3 hónap ez max fellángolás volt, ennek itt van vége, felejtsd el
2013. ápr. 16. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Ő dobott, de te még mindig odáig vagy érte, ez veszélyes. Márpedig azért, mert ilyen esetben egy lány szánalmas nyomulásnak veszi egy fiú újbóli közeledését. Arra vigyázz, nehogy nevetség tárgyává válj a szemében.

A legjobb taktika tényleg az, ha azt mutatod, hogy teszel rá magasról. ( De úgy csináld, hogy ne legyen feltűnő, hogy szarsz rá, próbáld igazán csinálni!) Ez egy idő után idegesíteni fogja, baszogatni fogja a hiúságát, és egyszer majd rá fog kérdezni, hogy miért csinálod ezt. :)

Várd ki türelmesen, majd akkor fog megkeresni, ha nem is számítasz rá.

Üdv,

Egy sokat tapasztalt 23/L

2013. ápr. 16. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!