Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segitség micsináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitség micsináljak?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem a haverom legjobb haverjába és megis mondtam neki szóval tud róla, de fél hogy ezér a barátja véget vet a barátságuknak vagy megharagszik rá mert sajnos ő szerelmes belém de én megbeszéltem vele hogy csak haverok legyünk és bele is ment. De akinek elmondtam hogy szerelmes vagyok belé ,fél hogy elveszti legjobb haverját. Micsináljak? Mer már elmondtam neki hogy semmi nincs köztük megbeszéltük hogy barátok leszünk , de még akkor is fél...:/

2013. ápr. 13. 22:05
 1/1 anonim ***** válasza:

mond el a haverodnak ... Mi rossz lehet?

vagy mutasd be egy csajnak a haverod és akkor majd talán lesz velük valami és utána gyertek össze..

vagy hagyod...:|

2013. ápr. 13. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!