Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom folyton könyörög,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom folyton könyörög, hogy vegyem vissza. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már 2 évvel ezelött volt hogy összejöttem a mostani exemmel. Aki a kapcsolat során többször becsapott, hazudozott, megcsalt. Én már adtam neki 6 uj esélyt. Mindegyiket elrontotta. De folyton könyörög és sir hogy megbánta és megváltozott és hogy fogadjam vissza. Mi a véleményetek az ilyenről?

2013. márc. 29. 01:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Te is ugyanolyan hibás vagy, mert 6x visszafogattad. Lefogadom te sem változol és újból visszafogadod majd..
2013. márc. 29. 07:46
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom :O

Volt egy csók mással, de utána még együtt voltunk szóval azt megbocsátotta. Hogy utána mégis mi romlott el miért tartunk itt azt nem tudom én sem :O

2013. márc. 29. 07:47
 13/20 anonim ***** válasza:
3 hónapos kapcsolat volt és szerettük egymást mindketten. Nem tudom miért érdemeltem ezt. De el kell fogadni ez van..
2013. márc. 29. 07:49
 14/20 anonim ***** válasza:
12-Szerintem a memóriádat élesíteni kéne:DD
2013. márc. 29. 07:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Az a véleményem hogy ugyanez volt velem is ,ugyanezt csinálta azt közben jól "átvert" csak egy szánalmas balf... volt ,haggyad a francba és töröld ki mindenhonnan plusz szakíts meg minden létező kapcsolatot vele!
2013. márc. 29. 08:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Igen, kedves 14-es??

Tudod néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

2013. márc. 29. 08:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Nyilván tudnám ha megindokolta volna a memóriám jobb is az átlagnál, de látom a jóindulat túlcsordul az emberekben xD
2013. márc. 29. 08:57
 18/20 anonim ***** válasza:
hetedszerre se fog megváltozni....
2013. márc. 29. 11:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Mondhatunk itt bármit ugyis a kérdező fogja eldönteni, hogy visszaengedni vagy elfelejti. Én is elküldeném volt x esélyed eljátszottad őket. Hány utolsó esély kell az embernek??

Legalább ha látnék hajlandóságot a változtatásra, de nincs elég ereje hozzá. Ha az nem motiválja eléggé, hogy örökre elveszíthet téged akkor sajnos nem tudsz vele mit tenni. Erőszakkal nem lehet megváltoztatni.

2013. márc. 29. 11:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem is volt exemmel ilyen!

1 évig voltunk együtt, hazudott betegesen féltékenykedett!

Én is sok esélyt adtam neki,többet mint te..de megbántam!Miután végleg kidobtam,és összejöttem a mostani barátommal,akkor is probálkozott,állítása szerint szerelmes volt belém,szeretett..fenyegetőzőtt vissza akart kapni...de barátom leállította! Meg később kiderült,nem 1x csalt meg!

Nehogy visszafogadd4Okkal nem müködött a kapcsolatotok

2013. márc. 29. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!