Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton könyörög, hogy vegyem vissza. Mit tegyek?
Nem tudom :O
Volt egy csók mással, de utána még együtt voltunk szóval azt megbocsátotta. Hogy utána mégis mi romlott el miért tartunk itt azt nem tudom én sem :O
Igen, kedves 14-es??
Tudod néma gyereknek anyja sem érti a szavát!
Mondhatunk itt bármit ugyis a kérdező fogja eldönteni, hogy visszaengedni vagy elfelejti. Én is elküldeném volt x esélyed eljátszottad őket. Hány utolsó esély kell az embernek??
Legalább ha látnék hajlandóságot a változtatásra, de nincs elég ereje hozzá. Ha az nem motiválja eléggé, hogy örökre elveszíthet téged akkor sajnos nem tudsz vele mit tenni. Erőszakkal nem lehet megváltoztatni.
Nekem is volt exemmel ilyen!
1 évig voltunk együtt, hazudott betegesen féltékenykedett!
Én is sok esélyt adtam neki,többet mint te..de megbántam!Miután végleg kidobtam,és összejöttem a mostani barátommal,akkor is probálkozott,állítása szerint szerelmes volt belém,szeretett..fenyegetőzőtt vissza akart kapni...de barátom leállította! Meg később kiderült,nem 1x csalt meg!
Nehogy visszafogadd4Okkal nem müködött a kapcsolatotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!