Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztetek már olyat szakítás után, hogy azt aki elhagyott, legszívesebben valahogy meg büntetnétek? Ezalatt azt értem hogy éreztétek már hogy AZONNAL éreztetni akarjátok vele azt a fájdalmat amin miatta keresztül mentek?
Ez meg szemét volt, utolsó.
Erzsinek is van baja, de attól függetlenül kiválóan teljesít az egyetemen. Kinevetitek az embereket, akiknek lelki bajuk van, de majd ha te rákos/szívbeteg leszel, ne röhögjön rajtad senki...pedig az is ugyanolyan biológia elváltozás...
A lelki betegség,nem biológiai elváltozás,persze ugyanolyan súlyos,és nehéz vele együtt élni,mert az ember nem tudja konkrétan megfogalmazni,hogy mi is a baja,és pont azért imádkozik,hogy inkább legyen valamilyen kézzelfogható betegsége,csak ne eméssze tovább ez a dolog.
Én is nagyon félek attól,hogy egyszer a párom szakítani akar velem,azt én hogyan élem túl.De voltam már a padlón előtte is,és aztán történt velem jó dolog az életben,nagyon sok.Ha ő elhagyna,a padlón lennék újra,de eszembe jutna,hogy sosem adnám fel az életet,mert sosem tudhatom,milyen jó dolgokat hoz még számomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!