Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy többé nem leszek szerelmes?
volt már barátom, de annak kb. 2 éve, akkor még éretlen voltam ilyen dolgokhoz...azóta nem volt senkim és nem is voltam szerelmes. most nem tudom elképzelni, h szerelmes legyek újra. ez normális? szerintetek beteg vagyok érzelmileg? vagy csak még várat magár a dolog?
köszi a normális válaszokat!:)
16/L
Hogy ne lennél? :) Ne viccelj!
16 évesen sok lánynak még "szerelme" (barátja) sem volt. Ne görcsölj ezen, olyan fiatal vagy még, hidd el, csak várnod kell türelmesen :)
kicsit hülyeség 16 évesen ilyen dolgon aggódni nem ... ?
tegyük fel még 60-70 év van hátra életedből az alatt nehogy már ne találjon meg a szerelem. lehet holnap megtalál.. ne gondolkozz ilyenen hogy nem elszel az többet.
3! aranyos vagy, de egy nő hamarabb öregszik, mint egy férfi, ezt sajnálom, de az ember megtapasztalja
ha 30-ig nem leszel szerelmes utána, már nem sok esély van rá, főleg ha véletlen van gyereked
kedves kérdező! Te meg nyugodj meg szerelmes leszel, csak még nem találkoztál vele, most már érettebb is vagy, mint voltál, ezt Te is tudod és ez jó N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!