Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mi, normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi, normális dolog, ti hány évesen vagy éreztetek már valaha ilyet?

Figyelt kérdés
16 vagyok...:) 3 éve 1etlen 1 srácot szeretek. Nem vagyunk együtt... Mikor kisebb voltam akkor is írtam erre az oldalra ilyen kérdéseket, hogy ez szerelem-e és senki sem vett komolyan, de én még mindig ugyan azt érzem. Lehetséges ez, hogy ennyi idő után is ő kell nekem? Ha vele vagyok egyszerűen fantasztikusan érzem magam és soha nem akarok elmenni mellöle...Minden percet vele töltenék, ha meglátom mindig zavarba jövök amíg meg nem szólal utána minden megnyugszik körülöttem ... Mintha ő lenne az én másik felem, de hát csak 16 vagyok... Ez mi ? szerelem? mert annak érzem...:) de sokan azt mondják jajj 16 éves vagy menny aludni...

2013. márc. 22. 21:16
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia!

Én 5 éve szeretem a barátomat (16 vagyok)

11 évesen ismertem meg őt.5 évig "legjobb baratok" voltunk...és én nagyon bele voltam zúgva.de idén nyáron összejöttünk mert ő is belémszeretet.szoval igen lehetséges :)ez szerelem:3

2013. márc. 23. 21:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem nem azt várom, hogy ti mondjátok meg...:) Csak a vélemények érdekeltek :) Meg fogalmam sincs hogy ő mit akarhat :)KÖszönöm mindenkinek :) És amúgy a volt barátom már nem haverja talán ha 1 hónapban 1x beszélnek :)
2013. márc. 23. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!