Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek legjobb haverom nyomul a barátnőmre?
Először figyelmeztesd pl így:
Hé figyi XY!Észrevettem hogy mostanában nagyon rányomultál a csajomra és örülnék ha még poénból sem hajtanál YX-re mert ha megtudom hogy mégis neked annyi..
vagy
jó lenne ha leszállnál a barátnőmről mert nekem nem tetszik hogy nem tartod tiszteletben a kapcsolatunkat úgyhogy keress mást csajt...
vagy
hagyd a fenébe ezt a gyereket(én azt tenném)mert ha tényleg olyan jó haver a "legjobb"haverod lenne és ezt ő ugyanígy gondolná rólad akkor még viccből sem hajtana a párodra.. úgyhogy az ilyen nem haver, nem barát az ilyen egy SENKI!!!
Figyelj haver,
Eloszor is: az a gyerek nem a haverod, megsak nem is spanod, legjobb baratnak a nyomaba sem er! Oke? Tehat a csavo tipli.
Masodik: ha a csajodnak ir a gyerek hogy rosszkislany es a baratnod ezen nem borul meg es nem kuldi el a gyereket a halal faszara, akkor a csajodnak is tipli.
Sajnos a leirtak alapjan ugy nez ki, hogy a haverod egy rohadt nagy goreny, aki gatlastalan es egy fereg! Oke?
Szoval a csavo halalba alaz, es mivel a baratnod sem kuldi el a pics@ba a sracot, ezzel szinten megalaz!
A kovetkezot kell tenned. Felhivod a baratnodhoz a csavot.
Amikor ott vannak, akkor mondd azt, hogy szeretnel mondani nekik valami nagyon komolyat, es mivel ok a legfontosabbak neked, ezert hallgassanak vegig.
Figyelj haver, szeretnem megkoszonni neked hogy a legjobb haverom voltal es ranyomultal a csajomra. Ha ezt nem teszed meg, soha nem derult volna ki hogy ez a csaj egy alszent kurv@.
Neked szerelmem azt szeretnem mondani, hogy koszonom szepen hogy nem raztad le a haveromat, mert igy felnyitottad a szemem, hogy ez a goreny nemhogy a nem a legjobb haverom, de meg egy feregnel is undoritobb.
Most pedig szeretnek nektek sok boldogsagot kivanni!
-majd lazan szolj vissza a sracnak hogy habar ranyomult az excsajodra, de nem baj, te mar eleget szorakoztal vele. Nyugodtan jatszhat a megunt jatekoddal.
Majd hagyd ott oket!
Ezzel visszavaghatsz igy mindkettonek! Ne hagyd mar hogy leallazanak! Haver, sajnalom hogy ez tortent, de a csajodnak tetszik hogy az a srac nyomul ra! Aztan irj hogy mit dontottel.
En ezt csinalnam. Ket legyet, egy csapasra.
velem is volt ilyen.. 25/L
Pasim haverja rámnyomult, de kegyetlenül, majdnem megerőszakolt.. Én ùgy elküldtem a p.csába a gyereket, hogy azota messziről elkerül! Páromnak alig mertem elmondani.. De ez nem normális, hogy a csajod dumált vele, és még talán dumál is.. Jól átvernek.. Nem tudom hogyan bizhatsz meg benne. Amùhy ilyenkor érdekelne, hogy mennyi idős a csajszi.. Mert egy érett, normális felnőtt nő ilyet nem csinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!