Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek legjobb haverom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek legjobb haverom nyomul a barátnőmre?

Figyelt kérdés
Látszik rajta h tetszik neki,meg be is vallotta...de hiába szóltam neki egyszer ugyan úgy csinálja...már olyat is írt neki,hogy szereti...meg rosszkislány meg hasonló... mit tegyek?

2013. márc. 14. 22:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem vágom. Ha úgy szeret, akkor ugye zavarná, sőt idegesítené hogy más ilyenekkel zaklatja, ő is elküldené a g ecibe, amikor csapják neki a szelet és nem szállnak le erről. De nem így reagál, neeeem őt nem zavarja, biztos azért mert alapvetően olyan "rendes" természetű. Ergo, bízz benne hiszen úgyis tudod, hogy szeret. (...de azért nem baj ha van egy alternatíva ám, biztosíték sosem árt)
2013. márc. 14. 23:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Először figyelmeztesd pl így:

Hé figyi XY!Észrevettem hogy mostanában nagyon rányomultál a csajomra és örülnék ha még poénból sem hajtanál YX-re mert ha megtudom hogy mégis neked annyi..

vagy

jó lenne ha leszállnál a barátnőmről mert nekem nem tetszik hogy nem tartod tiszteletben a kapcsolatunkat úgyhogy keress mást csajt...

vagy

hagyd a fenébe ezt a gyereket(én azt tenném)mert ha tényleg olyan jó haver a "legjobb"haverod lenne és ezt ő ugyanígy gondolná rólad akkor még viccből sem hajtana a párodra.. úgyhogy az ilyen nem haver, nem barát az ilyen egy SENKI!!!

2013. márc. 14. 23:31
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
ja az még lemaradt, hogy a helyedben lehet hogy a barátnőmet is kidobnám..mit flörtölget vele ha ott vagy neki te?Menjenek már a fenébe!Amíg a barátnőd adja a lovat a gyökér haverod alá addig az úgy sem fog leszállni a nődről, úgyhogy fontolóra kell venni a szakítást is...
2013. márc. 14. 23:35
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Már most az volt h leszáll róla...de most megint írta neki ma,hogy rosszikslány...és most nem tudom mi van megint...
2013. márc. 15. 00:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Nézz, nem tudom te hogy vagy vele de nekem ilyenkor már javában forognának a vészvillogóim. Ki kéne ütni ezt a gyereket, nem tisztel és meg akar alázni. Ezután fölösleges kéregetni, vigyázz hogy a végén ne te legyél a pancser, ezért időben vedd a lapot.
2013. márc. 15. 00:11
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj haver,

Eloszor is: az a gyerek nem a haverod, megsak nem is spanod, legjobb baratnak a nyomaba sem er! Oke? Tehat a csavo tipli.

Masodik: ha a csajodnak ir a gyerek hogy rosszkislany es a baratnod ezen nem borul meg es nem kuldi el a gyereket a halal faszara, akkor a csajodnak is tipli.

Sajnos a leirtak alapjan ugy nez ki, hogy a haverod egy rohadt nagy goreny, aki gatlastalan es egy fereg! Oke?

Szoval a csavo halalba alaz, es mivel a baratnod sem kuldi el a pics@ba a sracot, ezzel szinten megalaz!

A kovetkezot kell tenned. Felhivod a baratnodhoz a csavot.

Amikor ott vannak, akkor mondd azt, hogy szeretnel mondani nekik valami nagyon komolyat, es mivel ok a legfontosabbak neked, ezert hallgassanak vegig.

Figyelj haver, szeretnem megkoszonni neked hogy a legjobb haverom voltal es ranyomultal a csajomra. Ha ezt nem teszed meg, soha nem derult volna ki hogy ez a csaj egy alszent kurv@.

Neked szerelmem azt szeretnem mondani, hogy koszonom szepen hogy nem raztad le a haveromat, mert igy felnyitottad a szemem, hogy ez a goreny nemhogy a nem a legjobb haverom, de meg egy feregnel is undoritobb.

Most pedig szeretnek nektek sok boldogsagot kivanni!

-majd lazan szolj vissza a sracnak hogy habar ranyomult az excsajodra, de nem baj, te mar eleget szorakoztal vele. Nyugodtan jatszhat a megunt jatekoddal.

Majd hagyd ott oket!

Ezzel visszavaghatsz igy mindkettonek! Ne hagyd mar hogy leallazanak! Haver, sajnalom hogy ez tortent, de a csajodnak tetszik hogy az a srac nyomul ra! Aztan irj hogy mit dontottel.

En ezt csinalnam. Ket legyet, egy csapasra.

2013. márc. 15. 22:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Az utolsónál van a pont! Szerintem is dobd ki mindkettőt
2013. márc. 15. 23:01
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
no, ha jól értem, elmondtad a gyereknek, hogy szálljon le róla, az meg mégse tette. Nos, most már a becsületed a tét: verd meg, kegyetlenül!
2013. márc. 16. 02:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bnőmmel nem szakítok ez most nekem logikus mert nagyon szeretem...és most nem beszélget már ezzel a sráccal...viszont az igaz,hogy amikor ez a srác ilyeneket írt neki tényleg el kellett vna neki küldeni a francba,de ő ezt nem tette meg hanem továbbra is beszélgetett vele...ez nekem is nagyon rosszul esett...ha nem mondom neki,hogy ne beszéljen vele lehet most is beszélgetne vele...de lehet most is mivel lehet törölni facen az üzeneteket,és így én nem tudom meg soha!
2013. márc. 16. 23:50
 20/21 anonim ***** válasza:

velem is volt ilyen.. 25/L

Pasim haverja rámnyomult, de kegyetlenül, majdnem megerőszakolt.. Én ùgy elküldtem a p.csába a gyereket, hogy azota messziről elkerül! Páromnak alig mertem elmondani.. De ez nem normális, hogy a csajod dumált vele, és még talán dumál is.. Jól átvernek.. Nem tudom hogyan bizhatsz meg benne. Amùhy ilyenkor érdekelne, hogy mennyi idős a csajszi.. Mert egy érett, normális felnőtt nő ilyet nem csinál!

2013. máj. 17. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!