Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki véleménye érdekel. Heterók és melegeké is. A barátommal hogyan szakítsak, hogy megértse?
"Így én rávettem, hogy próbáljuk meg. Mert úgy gondoltam, hogy ő ahhoz túl jó pasi, hogy férfiakkal legyen."
lol, látod, mégiscsak te voltál a hülye, edd meg amit főztél.
És te kedves kérdező, elég jó csaj vagy ahhoz, hogy veled legyen?
És miből gondolod, hogy egy másik férfi mellett boldogtalan lenne? Rengeteg boldog meleg kapcsolat van és rengeteg rossz heteró kapcsolat. Ilyen alapon az ember senkivel ne kezdjen, mert még a végén boldogtalan lesz.
Ha azt akarod, hogy elengedjen, érd el, hogy fogadja el magát.
Eleve egy sérült emberről van szó, így nagyon vigyázz, nehogy valami őrült pszichopatává változzon.
Lehet, hogy megöli magát, de talán előtte végez veled is.
Mivel nem élhet melegként, mert nem képes elfogadnia magát és talán a környezete is homofób, ezért úgy érzi, nélküled az egész élete összeomlik, de ne felejtsd el, hogy nem a két szép szemedért ragaszkodik hozzád, csak egy pajzs vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!