Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és 5 hónapja jöttem össze a párommal aki 19 éves én voltam/ vagyok neki az első mind párkapcsolat mind sex téren.. Azt mondja hogy nagyon szeret és szerelmes belém és így is érzem tényleg hogy soha nem szakíthat el minket senki.. Az lehet hogy ez tényleg így van hogy nem kell neki más vagy csak az miatt van ez mert én vagyok neki az első és engem tökéletesnek tart elmondása szerint.. Mármint mennyi az esélye annak hogy csak azért szeret engem ennyire mert én vagyok az elő neki..2013. márc. 8. 13:39
1/3 anonim válasza:
Ez hülyeség,ha azt mondja hogy szeret akkor biztos így van.Kár ezen agyalni..
2/3 anonim válasza:
Szerintem 19 évesen lett volna már alkalma ismerkedni és párkapcsolatot kialakítani. Gondolom nem benne van a hiba, hogy eddig nem volt, hanem egyszerűen csak nem áll le akárkivel :) Az első mindenkiben megmarad, de egy 19 éves már nem gyerek, ha te kellesz neki, akkor hiheted nyugodtan :) Az én párom is 19 éves, előttem egy barátnője volt 3 évig, ő volt neki az első, én meg a második. Eszembe sem jut azon tanakodni, vajon azért szeret-e, mert velem más mint az exével :)
3/3 anonim válasza:
Minek gyötröd magad ezzel? Vagy más okod is van kételkedni, mint ez az első-téma?
Élvezd a helyzetet, hogy fiatal vagy és szerelmes, ne keress felesleges problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!