Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szép belső vonzóvá teszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép belső vonzóvá teszi a külsőt?

Figyelt kérdés

Úgy értem létezik olyan hogy valaki nem néz ki jól de ez eltörpül a belső tulajdonságai és viselkedése mellett?

18 F

2013. márc. 7. 20:29
1 2
 11/17 rododendron ***** válasza:
69%
a jó humorérzék csodákra képes
2013. márc. 7. 20:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, de nem árt, ha azért nem kifejezetten ronda az illető.
2013. márc. 7. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

nem hiszem, hogy valakihez a belső tulajdonságai miatt vonzódunk.

először mindig a külsőt nézzük (amig vkit nem ismerünk, nem tudhatjuk, milyen a belsője).

tehát, a szép belső nem teszi vonzóvá a külsőt.

ahhoz, hogy valakihez vonzódjunk, kell egy bizonyos külső, és a belső csak egy pulsz.

2013. márc. 7. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz külsővel bizony nem fog menni..

Viszont én is vagyok úgy pár csajjal, hogy külsőre abszolút nem tetszenek, de belsőre igen. Azt nem mondom, hogy bármit is akarnék tőlük, mert a kettő közül egyik sem viszi túlzásba az igényességet, de ha egy saját skálám szerint olyan 4-5 -ös csaj, tehát aki nem túlzottan vonz külsőre, de belsőre egymásra találunk, kerülne a kérdés középpontjába, akkor szerintem simán belemennék egy hosszútávú kapcsolatba :)

18

2013. márc. 7. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha megvan egy alap igényesség, és kedves-mosolygós az illető az sokat javít. Nem mondom hogy rögtön nagyon szép lesz tőle, de az összhatás pozitívabb. És idővel többet is el lehet érni, gondolom(:
2013. márc. 7. 21:19
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

Igen!!!

A napokban szerettem bele halalosan egy szornyen csunya pasiba(alacsony, pocakos, kopaszodo, raadasul aza rcbore sem szep,sebhelyes).

De Istenem ,annyira szep a lelke!Mar nem latom csunyanak.Vonz,mint a magnes.

2013. júl. 31. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy nem néz ki jól? Minden viszonyítás kérdése. Ki dönti el, hogy ki szép és ki nem? Lehet aki nekem tetszik, másnak nem..de fordítva is elképzelhető. Pontozzatok le, de az a baj, hogy ma már a pocakos pasik is bombanőt, meg a ronda csajok is álompasit akarnak. Mindenki fogadja el, hogy olyan amilyen, amit meg tud tenni tegye meg, de ne ítéljünk már el valakit azért, mert pl kapa foga van, vagy görbe a lába, mert ezellen úgy se tehet semmit....

Amint meg tudjuk, szép tányérból nem laksz jól, ha üres.

2013. júl. 31. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!