Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza, ha az én hibám volt minden?
Nos.. a helyzet az, hogy az elmúlt 1 hónapban eléggé sok rosszat tettem a párom ellen ... Nem is értem magam.
Az osztályba jár egy srác, akivel egész jól kijöttünk tavaly október óta és én hülye naiv p*csa, elhagytam a szerelmemet azért, mert vonzott az új ..
A volt párom, természetesen küzdött értem én pedig tapló módjára elhajtottam.. Ez teljesen össze törte. Tudtam, hogy ez az egész bunkóság volt, de nem voltam magamnál.
Aztán szét mentem a sráccal.. Lévén, hogy nem megy. A szívem mélyén tudtam, hogy nem mellette van a helyem.
Elkezdtünk beszélgetni a volt párommal, aztán valahogy össze keveredtem az osztálytársammal.. Valahogy..Én akartam. De aztán megint vége lett.. Mint egy idióta játék, amit akkor észre sem vettem.. De így vissza gondolva, lehet, hogy tényleg az volt.
Egyszerűen nem értem, hogy tehettem ezt azokkal, akik meg sem érdemlik. Nem ártottak nekem sosem.
A volt páromért küzdeni kezdtem, míg kicsit megenyhült és kaptam még egy esélyt. Végre bizonyíthattam, hogy mennyire fontos nekem.
Ám a hétvégén elmentünk egy szülinapi buliba. Sajnos én felöntöttem a garatra, annyira, hogy nő létemre, azt se tudtam, hol vagyok.. Szörnyen röstellem az egészet..
Szóval, én abban az állapotban elindultam egy srác felé, akire váltig hittem, hogy a párom az.. Gondoltam kicsit felhúzom az agyát és letaperoltam az intim résznél. Mint kiderült az az egyik haverom volt...
Mikor ezt megtudtam.. égett a pofám és még mindig ég, ha belegondolok az egész estébe..
Tegnap arra jutott a párom, hogy elég volt. Nem megy neki. Most anyum tanácsára hagyom kicsit, nem zaklatom, hogy próbáljuk meg, bocsásson meg..stb. De nem tudom elengedni, fontos nekem és nem ezt akartam. Még egy kis hülye vagyok tudom, de akkor is mellette a helyem.. :/
Remélem tudtok tanácsot adni!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!