Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig mehetek el a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehetek el a barátommal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és lány.nem vagyok ribi tipus és márciusban leszünk a barátommal 1 éve együtt.eddig volt csok,smaci,itt-ott tapi,simogatás és ilyenek :)nagyon szeretjük egymást.meddig mehetek el vele egyenlőre?rendes válaszokat szeretnék:)

2013. febr. 22. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerősöm 15 évesen összejött a barátjával, aki egy évvel idősebb tőle. Kb 1 hónapig vártak az első alkalommal. Lassan 2 éve vannak együtt. Szóval ha azt nézzük, aki normális az attól, hogy korán veszti el a szüzességét, az normális is marad. Meg úgy gondolom, hogyha még az elején kiderül, hogy milyen a másikkal a szex, abból később nem lesznek problémák. Mert ha nem jó a szex a pároddal, akárhogy szeretheted, mindig feszültség lesz a köztetek (mondjuk én ilyet még nem tapasztaltam), egyszer úgy is vége lesz.

De ha már ennyit vártatok, akkor a 16. szülinapod megvárhatod. Sok boldogságot nektek!

2013. febr. 22. 21:23
 12/14 A kérdező kommentje:

20:42

Úgy döntöttem hogy egyenlőre marad minden a régiben :)Köszönöm a válaszod!:)

21:23

Köszönöm a jókivánságot,és a válaszodat!:)

Eddig mindenkinek ment a zöld kéz:)

2013. febr. 23. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Várd meg legalább a 16. szülinapodat, (de szerintem akkor sincs tragédia, ha kicsit tovább vársz:) és ne felejtkezzetek meg a védekezésről:)
2013. febr. 23. 22:32
 14/14 A kérdező kommentje:
megvártam és eltelt április,május,június,július és mindjárt augusztus is ès még nem feküdtünk le :) de már tervezzük:)
2013. aug. 29. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!