Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk. Mit jelent ez?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Mit jelent ez?!

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban (hetente 2x járunk suliba, mert ilyen iskola)..általában mellém ül, ha van mellettem hely, fogdossa a kezem, csikizni próbál. Nem rég itt volt nálam és filmeztünk, minden 5. másodpercben ölelgetett nagyon szorosan, birkóztunk, simogattuk egymás kezét meg arcát, feküdtünk egymáson, és néha megpuszilta a nyakam de csók nem történt. Másnap rákérdeztem hogy mit szeretne velem kapcsolatban, és megmondhatja, ha csak barátkozni akar.(minekután ezt a randit majdnem 1 hónapig húzta) Azt válaszolta nekem, hogy "Azt hogy ne kombinálj:D csak jólérezném magam, aztán lesz ami lesz....:)"

Ez úgy most mit akar jelenteni?! Tetszem neki, de nem tudja mit akar, vagy csak 1 éjszakás kalandot akar velem? De ha ez utóbbi lett volna, akkor nem lépett volna?..:S Ez 1 hete volt. Ezek után nem igazán beszélgettünk, csak most kedden kb 3-4 mondatot, de úgy éreztem tök kínos neki a szemembe nézni, mégis odajött hozzám hogy megnézze/megkérdezze mit iszom.. Szerdán kérdeztem tőle hogy átjön-e de nem reagált. Tegnap írt hogy este vette észre az üzenetet, szar a telefonja..

Mit akarhat? Valaki megfejtené?

2013. febr. 15. 10:58
 1/3 Deviáns Zsírkréta ***** válasza:
Hát az pasi aki ráfekszik egy csajra és puszilgatja a nyakát de közben csak barátkozni akar az valószínűleg csak dugni akar veled semmi mást. Ne haragudj ha letörtelek...
2013. febr. 15. 11:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Határolódj el tőle, és ha megkérdezi hogy miért nem vagytok együtt, akkor mond meg neki hogy döntse el hogy mit akar.
2013. febr. 15. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:

mond meg neki hogy téged nem az egyéjszakás érdekel

ez a srác egy idióta döntésképtelen gyökér

ha bejön bocs

2013. febr. 15. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!