Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Mit jelent ez?!
Van egy srác a suliban (hetente 2x járunk suliba, mert ilyen iskola)..általában mellém ül, ha van mellettem hely, fogdossa a kezem, csikizni próbál. Nem rég itt volt nálam és filmeztünk, minden 5. másodpercben ölelgetett nagyon szorosan, birkóztunk, simogattuk egymás kezét meg arcát, feküdtünk egymáson, és néha megpuszilta a nyakam de csók nem történt. Másnap rákérdeztem hogy mit szeretne velem kapcsolatban, és megmondhatja, ha csak barátkozni akar.(minekután ezt a randit majdnem 1 hónapig húzta) Azt válaszolta nekem, hogy "Azt hogy ne kombinálj:D csak jólérezném magam, aztán lesz ami lesz....:)"
Ez úgy most mit akar jelenteni?! Tetszem neki, de nem tudja mit akar, vagy csak 1 éjszakás kalandot akar velem? De ha ez utóbbi lett volna, akkor nem lépett volna?..:S Ez 1 hete volt. Ezek után nem igazán beszélgettünk, csak most kedden kb 3-4 mondatot, de úgy éreztem tök kínos neki a szemembe nézni, mégis odajött hozzám hogy megnézze/megkérdezze mit iszom.. Szerdán kérdeztem tőle hogy átjön-e de nem reagált. Tegnap írt hogy este vette észre az üzenetet, szar a telefonja..
Mit akarhat? Valaki megfejtené?
mond meg neki hogy téged nem az egyéjszakás érdekel
ez a srác egy idióta döntésképtelen gyökér
ha bejön bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!