Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van, hogy átalakul benne a testvéri szeretet szerelemmé?
Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátomról van szó. Elég közel állunk egymáshoz, mostanában gyakran keresi a testi közelségemet, nézi a számat, csikiz, könnyen megnevettetem, néha csak úgy szó nélkül egymásra mosolygunk, és ehhez hasonlók. Viszont mint azt pár hónapja mondta amikor rákérdeztem, testvérileg szeret. Szóval elvileg nem vonzódik hozzám. Akkor miért viselkedik félreérthetően? Miért nézi a számat?2013. febr. 11. 17:52
1/5 anonim válasza:
Mert miért ne nézné? Inkábbőt kérdezd meg, mert mi nem tudhatjuk. Lehet, hogy ha meghallja a kérdésedet, olyat fog röhögni, hogy azt messzi földön meghallják, de lehet, hogy bevallja, hogy meleg/biszex.
2/5 A kérdező kommentje:
Öm, lány vagyok, ha nem esett volna le. :)
2013. febr. 11. 17:55
3/5 anonim válasza:
Ha csikiz, nézi a szád, foglalkozik veled, stb. az nem feltétlenöl jelent szerelmet, lehet, hogy csak tetszel neki. Lehet, hogy nem akar veled kapcsolatot, de szereti közelségedet, mert szexuálisan vonzódik hozzád.
4/5 anonim válasza:
szerintem jól érzi magát veled és nem akarja kockáztatni a barátságot egy esetlegesen félresikerült kapcsolatért.
ami egyébként hülyeség, mert ha most elvagytok, akkor akár egy párként is jó lehet, rajtatok áll.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is csak nem akarja/meri kockáztatni a barátságotokat.
Ha csak rákérdeztél, hogy "mit néző' (nem vagy te intéző), tán tetszem neked?", akkor ezért mondhatta azt, hogy nem.
Ha elmondanád neki, hogyan is érzel, azzal segíthetnél a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!