Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten van olyan hely ahol könnyen be lehet pasizni?
Az én módszerem ez volt,és most is ez:
Valami forgalmas helyen leülök,vagy megállok,és ott el lazítok egy kicsit,akár 1 órát is.Élvezem azt,hogy én nem sietek sehova,esetleg eszem is valamit.Ha meg látok olyan nőt,aki tetszik,akkor meg szólítom.A nőkön úgyis látszik,hogy ha vonzódnak.És az a vicces,volt már,hogy a csaj jött oda hozzám...
Itt "vidéken" is volt olyan,hogy a Lidl területén megittam a náluk vásárolt sört,ettem 2 csokis patkót,ha jól emlékszem,és le öltem a kőre.És élveztem,hogy nem sietek,nem kell megfelelni,mint az élet egyéb területein.A rendőr meg nem szólhatott,mivel nem közterület,hanem a bolt-é.Őket meg nem érdekelte,mert normálisan viselkedtem.És akkor is csajoztam,egy csaj szexelni is akart velem,csak ő meg nem tetszett nekem...
Tehát,ismerkedni:Bárhol, akárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!