Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pesten van olyan hely ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten van olyan hely ahol könnyen be lehet pasizni?

Figyelt kérdés

2013. febr. 8. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy akkor?
2013. febr. 8. 19:30
 12/17 A kérdező kommentje:
vidéki vagyok, de pestre járok suliba, ezért tudom kb mi hol van, meg ott a legkönnyebb találni valakit mert forgalmas
2013. febr. 8. 19:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én módszerem ez volt,és most is ez:

Valami forgalmas helyen leülök,vagy megállok,és ott el lazítok egy kicsit,akár 1 órát is.Élvezem azt,hogy én nem sietek sehova,esetleg eszem is valamit.Ha meg látok olyan nőt,aki tetszik,akkor meg szólítom.A nőkön úgyis látszik,hogy ha vonzódnak.És az a vicces,volt már,hogy a csaj jött oda hozzám...

Itt "vidéken" is volt olyan,hogy a Lidl területén megittam a náluk vásárolt sört,ettem 2 csokis patkót,ha jól emlékszem,és le öltem a kőre.És élveztem,hogy nem sietek,nem kell megfelelni,mint az élet egyéb területein.A rendőr meg nem szólhatott,mivel nem közterület,hanem a bolt-é.Őket meg nem érdekelte,mert normálisan viselkedtem.És akkor is csajoztam,egy csaj szexelni is akart velem,csak ő meg nem tetszett nekem...

Tehát,ismerkedni:Bárhol, akárhol.

2013. febr. 8. 19:43
 14/17 anonim ***** válasza:
13. ez így mind szép és jó, csak egy átlagos kinézetű csajt, nem szólít meg senki így, ülhet ott napestig
2013. febr. 8. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
13 vagyok megint,általában azzal az 1 kivétellel én kezdeményezek,és vannak sikereim is.
2013. febr. 8. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:
13, pont ez az, egy lány ilyen hlyztben végképp nem kzdeményezhet
2013. febr. 8. 20:04
 17/17 anonim ***** válasza:
az e betűim akadnak, értelmezd
2013. febr. 8. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!