Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megműttetnétek a melleteket a párotok kedvéért?
úgy érzem, hogy nem vagyok elég jó a barátomnak, mert akárhol vaguynk mindig megfordul egy nagy mellű nő után. már gondoltam arra is, hogy plasztikai sebészhez fordulok, hogy az segítsen rajtam. ti megtennétek?
24L
NEM! A barátod/szerelmed azért szeressen, aki TE vagy, és ne azért, hogy szilikont lehessen fogdosni rajtad!!!
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, te így vagy szép fiatal nő, ha ez a barátodnak nem kell, akkor majd idővel lelép. Te meg nyisd ki neki az ajtót! ;)
szerintem csak magad kedvéért műttesd meg a melled, ha te is akarod, más kedvéért semmiképp se
24/F
nem mondta a barátom egy szóval sem, hogy nem tetszene neki, csak mindig megnézi az óriás dudájú nőket és ez baromira zavar.
a magam kedvéért meg... én vagyok az talán aki így nem tetszik magának... bár most olvasgattam itt, hogy sokaknak ez a baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!