Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a teendő kapcsolatnál?
30/F vagyok. Halak jegy: Nagyobb részt érdekel a művészet, érzelmesebb vagyok.
Nagyobb érzelmi szinttel rendelkezem, mint a fiatalabb korosztály. Ezért a fiatalabb korosztálynak (huszonéveseknek) kicsit sok ez az érzelem, amit adok. És egyébként nem igazán jönnek be a lázadó korszakukat élő huszonévesek. (Én nem élek és nem éltem ilyen lázadó tinédzser életet). Inkább komolyabb vagyok.
Nekem a 30-as, 40-es nők jönnek be, akik elegánsan, kicsit visszafogottan öltözködnek: [link]
Akik el tudják már fogadni ezt az érzelmi szintet. És nekik is javarészt művészi hajlamuk van.
De őket nem érdeklem.
Változni én nem tudok, ha egyszerűen a képen látható nő (teljes egésze) tetszik, úgymint kisugárzás, öltözék. De az öltözék az utolsó szempont. A kisugárzás a mérvadó.
30/F vagyok én is és tapasztalatom szerint kevés nő tolerálja, ha a pasi fiatalabb nála, vagy akár egy idős vele. Persze lehet én próbálkoztam a nem megfelelő nőknél, nem kizárt. NE add fel, nem kizárt, h találsz magadhoz valót!
Ez a nő viszont a linkelt képeden...elég furcsa arcberendezéssel rendelkezik. :D
Az élettapasztalat nem kor függvénye...randiztam már 26 éves, gyerekagyú lánnyal és 19 évessel is, aki viszont megfontolt és érett volt, mint gondolkodásában, mint tetteiben.
Azt vágod remélem, h a femina.hu alapvetően egy női oldal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!