Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok! Részletek lent!?
A kapcsolat elején megcsalt? :o
Már akkor ott kellet volna hagynod.
Én amondó vagyok, minden kapcsolatban eljön az idő amikor eltűnik a lángolás és a helyét jó esetben a lassú mély szerelem-szeretet veszi át - jó esetben. Szerintem önmagában ezért nem éri meg szakítani a pároddal ha amúgy szereted, kötődsz hozzá blablabla... De ha sok a probléma, el jut a szakításig az ember.
Én egyszer éltem csak át ezt az érzést hogy nem tudom mi legyen a kapcsolattal ilyen okok miatt, de utólag azt gondoltam, a helyes lépés az lett volna, ha vele maradok és nem gondolkodom ilyeneken. De ezt csak utólag látja az ember. Neked kell döntened, de csak azért ne maradj vele, mert neki fájna a szakítás. Persze, a szakítás mindig mindenkinek fáj.
Szerintem valahogy biztosabb alapokra kellene helyezni ezt a kapcsolatot. Persze csak akkor, ha veled látod a jövődet.
Bár erről nem írtál még semmit. Szerintem gondolj arra, hogy látod-e veled magad 1-2 év múlva is, ő mindent meg tud neked adni,s te is neki?
Ha valaki amúgy hetekig egy kis vita miatt magába zuhan,az hosszútávon nem jó :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!