Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a pasitok a munkahelyén minden nap órákon át a volt barátnőjével dumálgatna interneten?
21.
Nem beszélek az exeimmel.
Nem is gyűlölöm a férfiakat, nincs velük semmi bajom. Egész egyszerűen nekem nem kell olyan pasi, akinek köze van az exéhez. Pont.
Mások a dohányzásba kötnek bele, vagy elvárják, hogy legyen autója, vagy szőke haja, vagy mittudomén... Én nem ismerkedek olyannal, aki beszél az exével. Ettől még nem gyűlölöm a férfiakat.
Igen, de ez új kérdést vet fel: kinek mi számít megcsalásnak? - ez is elég összetett dolog.
Ha a párod más nővel szórakozgat - mégha virtuálisan is - a munkaidejében, mással él lelki életet, te hogyan viszonyulnál hozzá este, amikor együtt vagytok? Tudnád ugyanúgy szeretni, nem lennél ideges és frusztrált?
XD
Ha két pasi ennyire egymásra lenne kattanva, és nem munkáról beszélgetnének, az már más miatt lenne felettébb gyanús!
Engem nem alapvetően nem zavar, ha valakik szakítás, válás után jó viszonyt ápolnak.
De a körülmények sokat számítanak. Ha még nem lépett túl az előző kapcsolaton, az amúgy is kiugorna, pl. ha mindig hasonlítgat hozzá, nem nyílik meg előtted rendesen, nem olyan odaadó, mint amilyen lehetne... szóval az meglátszik, ha valakinek az esze, szíve még mindig a múltban járkál.
Ha többet és mélyebb dolgokról beszélget vele, mint velem, azt sem vennék jó jelnek.
Te ezt írtad a párodról: " időnként sajnálkozik, h bezzeg milyen jó volt, amikor ők együtt" - Nem akarlak lelombozni, de ez elég hervasztóan hangzik. Akinek most jó, az nem szokott a múlton sajnálkozni, hogy akkor milyen jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!