Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem merek járni egy fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek járni egy fiúval, miért?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan mitől félek, csak egyszerűen félek. Nem tudom miért van, és ebben szeretném a segítségeteket kérni. Tényleg szeretem.. Kérlek az olyas válaszokat mellőzzétek, mint pl. barbiezzak..

13/L

2013. jan. 28. 21:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igazából, nem az hogy nem vagyok rá érett, mert szerintem eléggé érett gondolkodásom van, csak így összességében, hogy mit csinálnék, hogy lenne esélyünk talizni.. stb.
2013. jan. 28. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Hát, kemény ez a felsős élet....
2013. jan. 28. 22:13
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy idiota vagy.
2013. jan. 29. 06:11
 14/14 Hanariko ***** válasza:
Lehet hogy érettnek érzed magad és nem is baj, ha nem úgy gondolkodsz, mint a mai tizenéves kis ribik, de hidd el, ez még messze van az igazi érettségtől. Amúgy meg ismerkedj olyan fiúkkal, akikkel nem lenne gond a tali. Mármint közel laktok, van is szabadidőtök stb. stb.
2013. jan. 29. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!