Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes lemondanod mindenről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lemondanod mindenről amit szeretsz, hogy egy valakivel legyél? Megéri? De mi lesz egy idő után?

Figyelt kérdés

Tinik válaszára nem vagyok kíváncsi.

Lehet vajon mindenről lemondani, ami téged érdekel, amit szeretsz, és lehet úgy boldogan élni a szerelmeddel(kérdőjel) Ha cserébe vele lehetsz, de nem élhetsz a hobbidnak, nem ott laksz, vagy nem úgy, ahogy szeretnél, és mindenről lemondasz, az életstílusodról, akkor úgyis boldog lehetsz (kérdőjel) Ha már nem lehetsz önmagad, de a pasival lehetsz, akit szeretsz (kérdőjel)

2013. jan. 28. 02:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem érdemes lemondani semmi olyan dologról amit szeretsz,más kedvéért.Ha lemondanék a számomra fontos dolgokról,nem lennék boldog.Aki szeret,az fogadjon el olyannak,amilyen vagy.
2013. jan. 28. 10:58
 12/13 A kérdező kommentje:
A húszas éveim közepe táján járok, nem vagyok középkorú. :)
2013. jan. 28. 11:45
 13/13 dabura válasza:

hali eloszoris gratula az elert dolgokhoz :D

2.x ha mind ezt el erted igen talpra eset lehetsz az elet minden teren, tehat kulfoldon is el erned ugyan ezt sot talan tobbet is attol fugg milyen az ember miota vagytok egyut ezel kell szamolni.

de en maradnék a helyedbe barkirol is van szo mert ha itt hagy akkor mar kerdesek merulnek fel h szeret e annyira mint te ot +a baratok oket sem adnam semmiert es a szuloket is jo esetben 3 havonta 1x mar el.jatszottam en is h fel egettem magam mogot mindent bar en nem nagy tetelbe de megtanultam a lecket orokre!!!

2013. jan. 28. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!