Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Áldozzak fel mindent? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áldozzak fel mindent? Mi lesz, ha nem kellek neki? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit már 4éve ismerek és nagyon jó barátok voltunk, mindig tudunk beszélgetni. Soha nem volt olyan, hogy ne lett volna téma. Én most vagyok 17, ő viszont 19. Én 3éve nagyon oda voltam érte, nagyon szerettem volna többet, de ő még akkor azt a nagyon csajozós korszakát élte és rám nem is tekintett máshogy barátságon kívül.. Ő nem tudta, hogy szeretnék többet. Most tudta meg nem is olyan régen, mert az egyik volt legjobb barátnőm elmondta neki. Nekem viszont most van egy 1éves kapcsolatom és neki is, vagyis most már nincs. Amikor még neki is megvolt a barátnője, akkor mi közöttünk többre fordult a dolog, mint barátság, több is volt közöttünk, de ő akkor méég nem volt biztos abban, hogy mit is akar, engem vagy a másikat. Végül arra jutott, hogy visszamegy a másikhoz én pedig ott álltam összetörve és egy régi érzéssel a szívemben, ami újra előjött. Az 1éves kapcsolatomban én soha nem éreztem magam jól, mert nem értsük meg egymást soha és folyton veszekszünk. Most pedig újra felkeresett az a fiú azzal, hogy csak én kellek neki és nagyon megbánta, hogy akkor nem mert belevágni ebbe az egészbe. Én úgy viselkedtem vele, ahogy ő viselkedett velem, a szívem szakadt meg, de abban a pillanatban azt éreztem, hogy ez a helyes. Elhagyta a barátnőjét végleg és könyörgött nekem, majdnem sírva, hogy bocsájtsak meg neki, mert nagyon sokat jelentek a számára. Most pedig, igaz, hogy elküldtem, de egyszerűen ő jár a fejembe és nem tudom, hogy mit csináljak. Tudom, hogy vele sokkal jobb lenne minden, de mi van, ha az lesz mint múltkor? Segítsetek.:( Köszönöm előre is, és bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett..:S

2013. jan. 27. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
sajnálom, ez túl hosszú, nincs bocsánat :(
2013. jan. 27. 23:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Jaa és normális válaszolók véleményét kérem.:) Köszönöm.:)
2013. jan. 27. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:

"Az 1éves kapcsolatomban én soha nem éreztem magam jól, mert nem értsük meg egymást soha"

Túl sokat nem szeretnék ehhez hozzáfűzni.

Mi veszteni valód van?

Emberek, a boldogság nem ennyire bonyolult, mint azt egyesek gondolják.

2013. jan. 27. 23:28
 4/9 anonim ***** válasza:
az előzőt kiegészítve, azért nem érezted magad jól, mert nem akartad jól érezni magad, bár nem értem miért csinálják ezt egyesek évekig is akár...
2013. jan. 27. 23:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyszer már elhagytam, azért, hogy boldog legyek, de akkor csak átléptek rajtam. Kötődök a mostani barátomhoz, de nem úgy... Nem tudunk semmit sem megbeszélni. De félek belekezdeni egy másikba, ami nem tudom, hogy biztos e..:/
2013. jan. 27. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
#2 ba​szki, előbb is mondhattad volna
2013. jan. 27. 23:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy végig szenvedtem az 1évet, persze voltak szép pillanatok, vannak szép emlékek. De nekem egy kicsit érettebb gondolkozású fiú kell, akivel megtudok beszélni mindent...és már nem kisfiú.
2013. jan. 27. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Hogy akarsz egy olyan emberrel leélni egy teljes életet, ha nem tudsz vele semmit megbeszélni, meg amúgy nem is annyira értitek meg egymást?

Miért kellene megalkuvónak lenned?

Miért ne adnál magadnak esélyt arra, hogy tényleg boldog legyél?

Miért jobb egy átlagos, vagy átlagon aluli kapcsolatban bárkinek?

Miért nem érdemelsz magadtól annyi esélyt, hogy ettől talán boldogabb is lehetnél?

Én magam sem értem miért jobb valakinek egy ilyen kapcsolatban. Ami nem ment, megpróbáltam megbeszélni az exeimmel, de ami eztán se működik... Nem tudok csak azért lenni férfivel, hogy legyen valakim. Talán egósnak hangzik, de nálam ez a norma, én ettől többet érdemlek, és megadom magamnak az esélyt egy nem átlagos kapcsolatra.

Nyilván a Te döntésed, a Te életed, nem mondom azt hogy hagyd el, azt se, hogy maradj vele, Neked kell eldöntened, mi a legjobb NEKED!!!

2013. jan. 27. 23:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Már nem merek kockáztatni. Ha két szék között a pad alá esek, akkor az ugy nem jó, mert én már ráuntam arra, hogy ismeretlen emberekkel ismerkedjek..és előröl kezdjek mindent.:S
2013. jan. 28. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!