Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áldozzak fel mindent? Mi lesz, ha nem kellek neki? Mit tegyek?
"Az 1éves kapcsolatomban én soha nem éreztem magam jól, mert nem értsük meg egymást soha"
Túl sokat nem szeretnék ehhez hozzáfűzni.
Mi veszteni valód van?
Emberek, a boldogság nem ennyire bonyolult, mint azt egyesek gondolják.
Hogy akarsz egy olyan emberrel leélni egy teljes életet, ha nem tudsz vele semmit megbeszélni, meg amúgy nem is annyira értitek meg egymást?
Miért kellene megalkuvónak lenned?
Miért ne adnál magadnak esélyt arra, hogy tényleg boldog legyél?
Miért jobb egy átlagos, vagy átlagon aluli kapcsolatban bárkinek?
Miért nem érdemelsz magadtól annyi esélyt, hogy ettől talán boldogabb is lehetnél?
Én magam sem értem miért jobb valakinek egy ilyen kapcsolatban. Ami nem ment, megpróbáltam megbeszélni az exeimmel, de ami eztán se működik... Nem tudok csak azért lenni férfivel, hogy legyen valakim. Talán egósnak hangzik, de nálam ez a norma, én ettől többet érdemlek, és megadom magamnak az esélyt egy nem átlagos kapcsolatra.
Nyilván a Te döntésed, a Te életed, nem mondom azt hogy hagyd el, azt se, hogy maradj vele, Neked kell eldöntened, mi a legjobb NEKED!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!