Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha ennyire tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Janrobi2000 kérdése:

Mit tegyek, ha ennyire tetszik egy lány? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány évek óta, de már talán 1 éve komolyabban is gondolok rá. Gondolom értitek. Beszélgetni is szoktunk, de nem merem megkérdezni, hogy mit gondol rólam. Több ok is van amiért nem merem: 1. nem egy osztályba járunk. 2. A többi osztálytársam nem szereti ezt a lányt. Viszont eddig ezt csak az ügyet csak 2 embernek mondtam el. Egyik szerint még korai, másik rágja a fülem hogy lépjek már! Én meg félek az elutasítástól. Mit tegyek?

2013. jan. 24. 18:12
 1/4 kendrazoltan ***** válasza:

Légy bátor...az osztálytársaid véleménye pedig egy kalap fo.st sem ér, az ne befolyásoljon, hogy ki szereti és ki nem szereti azt a lányt...a barátok el fogják fogadni még akkor is, ha eddig valamiért nem szimpatizáltak a leányzóval

Nem egy osztályba jártok? NA ÉS?

2013. jan. 24. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért nem mered megkérdezni, mert nem egy osztályba jártok? :o Ezt nem értem, de mindegy.

Azzal meg, hogy más mit gondol, vagy szól hozzá, azzal ne foglalkozz. :)

2013. jan. 24. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Nem értem mért probléma ha nem egy osztályba jártok.

2. Kit érdekel a többi osztálytársad ha tetszik a lány?

Ha tetszik akkor beszélgess vele, hívd el valahova, stb... De azért nehogy rögtön szerelmet vallj neki, mert megijed. Ne félj az elutasítástól, most mért jobb az ha nem csinálsz semmit és úgy nem lesz a dologból semmi vagy ha megpróbálod és úgy nem? Ugyanaz szerintem. De azért arra is figyelj, hogy ne kerülj végül friendzone-ba, mert onnan kapcsolatba vinni a dolgot marha nehéz és igazából majd nem is akarja, mert, hogy ne rontsátok el a barátságot.

2013. jan. 24. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Aki mer, az nyer!
2013. jan. 24. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!