Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ennyire tetszik egy lány? Többi lent!
Légy bátor...az osztálytársaid véleménye pedig egy kalap fo.st sem ér, az ne befolyásoljon, hogy ki szereti és ki nem szereti azt a lányt...a barátok el fogják fogadni még akkor is, ha eddig valamiért nem szimpatizáltak a leányzóval
Nem egy osztályba jártok? NA ÉS?
Azért nem mered megkérdezni, mert nem egy osztályba jártok? :o Ezt nem értem, de mindegy.
Azzal meg, hogy más mit gondol, vagy szól hozzá, azzal ne foglalkozz. :)
1. Nem értem mért probléma ha nem egy osztályba jártok.
2. Kit érdekel a többi osztálytársad ha tetszik a lány?
Ha tetszik akkor beszélgess vele, hívd el valahova, stb... De azért nehogy rögtön szerelmet vallj neki, mert megijed. Ne félj az elutasítástól, most mért jobb az ha nem csinálsz semmit és úgy nem lesz a dologból semmi vagy ha megpróbálod és úgy nem? Ugyanaz szerintem. De azért arra is figyelj, hogy ne kerülj végül friendzone-ba, mert onnan kapcsolatba vinni a dolgot marha nehéz és igazából majd nem is akarja, mert, hogy ne rontsátok el a barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!