Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után szoktátok kimondani egy párkapcsolatban, hogy: "szeretlek"? Lényeges az, hogy ki mondja ki elsőnek?
Szerintem már eleve az baj,hogy 8 hónapja együtt vagytok és nem vagy biztos benne,hogy szerelmes e a párod.
Egyébként fiú vagy lány vagy?
Ha írtad már akkor bocsi...nem olvastam el a válaszokat :)
25 éves lány vagyok. Korábbi kapcsolataimnál ez sosem jelentett "problémát" mert nem féltem attól, hogy esetleg nem kapok viszonzást, De vele kapcsolatosan..mindentől félek,rettegek. Azt hiszem ez a saját csalódásaimban és abban gyökerezik, hogy elmondta eddig minden barátnőjét előbb-utóbb megcsalta.. félek, hogy velem is ez lesz..
félek, hogy ő ezt a kapcsolatot talán nem tekinti komolynak,mert még csak 8 hónapja járunk és előttem egy 9éves kapcsolata volt..
szakított.. szóval már nem kell agyaljak ezen..
Azt mondta, hogy szeret, fontos vagyok neki, minden jó velem, de most úgy érzi,hogy a későbbiekben nem lesz belém szerelmes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!