Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a barátnőm, vagy én jövök be neki?
Bemutattam az LB-nek az újdonsült metálzenekaromnak, akikkel sokat járok el mostanában. Van ott egy fiú, akibe megismerkedésünk óta bele vagyok zúgva, csak megpróbáltam magamnak is kimagyarázni, hogy nem így van. Sokat néztük egymásra, és azonnal bejeölt fb-n, miután hazaért. Megdicsérte a hajamat, és sokat nyújtózkodott elôttem...Nos, akkor esett le, hogy nem tagadhatom tovább, mit érzek, amikor az egész találka alatt ôk ketten beszélgettek, és ez engem nagyon rosszul érintett. Jó, kicsit ittunk, és én is ôszintébb lettem, kijelentettem ,hogy 'fáj, hogy aki nekem bejön, annak olyasvalaki jön be, akivel én nagyon jóban vagyok'. Szerintem a csávónak leesett, hogy róla beszéltem, onnantól nem nézett rám, nem írt vissza fb-n, és nem is köszönt el tôlem. De úgy látszik, sikerült kimagyaráznia a segítségemre sietô legjobb haverjának a dolgot, mert egy hét után végre Tomi visszaírt. Bár ezalatt az egy hét alatt Orsival csomót dumáltak, és elhívta ôt egy koncerte, amire végül az egész banda ment volna, de minket Orsival az ôsök nem engedtek el, így lefújódott. Helyette négyen mentünk el vízipipázni. Rémálom volt, már csak azért is, mert Tomival mi érkeztük meg elsônek, kínos volt. Utána meg végig megint Orsival dumált. Orsival ugyanazt érezzük, mint kiderült, csak én sokkal régebb óta... Tomi legjobb haverjával( aki kimentett ) sokat dumálok, és azt mondta, nem fognak összejönni Orsival, de nem részletezte, miért. Csomót bíztatott: 'ti még úgy is sokat fogtok találkozni!' És hogy nem elsô alkalom, hogy egy csaj kicsit ittasan megtetszik neki, és folyton rajta lóg. De akkor nem beszélgetett volna a második alkalommal is vele - habár ott engem terrorizált egy másik csávó, aki belém van zúgva - ez volt a rosszul sikerül négyes randi...
A barátnômmel baromi sokat beszélnek, bár elvileg kezd lelankadni, mert Tomi ritkábban válaszol.
Ne szidjátok Orsit légyszi, mi ezt megbeszéltük egymás között. Nagyon -nagyon szoros a kapcsolatunk, már több mint 4 éve.
A fiú egyébként visszahúzódóbb, nagyon jól nevelt, cuki srác, nem kifejezetten helyes, inkább a személyiségével hódító fajta. És én kegyetlenül szerelmes vagyok belé...
Úristen, ez valami mexikói romantikus sorozat?
Tomi, Orsi...
Nem tetszel neki különben már rég meg akart volna húzni, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!