Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtetszett egy lány, de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy lány, de van barátja. Érdemes várnom hogy szakítsanak?

Figyelt kérdés
A lány 16,én 17, a barátját nem tudom, talán 17-18 és nemrég jöttek össze. Ebben a korban kb meddig tart általában egy kapcsolat? Van esélye annak hogy belátható időn belül maguktól szétmennek?

2013. jan. 13. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ebben a korban nem szoktak sok idejig tartani a kapcsolatok többsége (értem én ezalatt 3 hónap kb.) De a kérdés inkább az,hogy te mennyit várnál. Ha várni akarsz akkor várj de csak akkor ha nem szenvedésnek éled meg a várakozást. Közben éld az életedet is, ismerkedj, legyél nyított más lányok felé is. A helyedbe én keresnék mást ugyanis van egy olyan mondás,hogy MINDENKI PÓTOLHATÓ. Ez szerintem nem mindig igaz de ebben az esetben megállja a helyét.
2013. jan. 13. 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a csajjal, rengeteg lány van még rajta kívül...
2013. jan. 14. 09:29
 13/14 anonim ***** válasza:
ha nemrég jöttek össze, szerintem nincs sok esélyed, bár lehet, két hét múlva szétmennek, sosem tudhatod. Jobbak lennének az esélyeid ha régebb óta lennének együtt, és már problémáik lennének egymással. Igazából még most bimbózik a kapcsolatuk..
2013. jan. 18. 19:33
 14/14 csak1érdeklődő válasza:
95%
Ne várd meg ha:nem kedveled a barátját, mert az azt jelenti, hogy más az ízlésetek, ami azt jelenti, hogy nem lesz hosszú jövőtök. Ha nincs bajod a barátjával akkor egy bizonyos időt érdemes várni, de ne ülj tétlenül. Amennyiben a barátoddal jár, mondj le róla, barát csaját nem szabad piszkálni.
2013. febr. 9. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!