Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kétségbe esett 16 éves szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe esett 16 éves szerelmes lány vagyok! Mi tévő legyek ha az osztálytársamba halálosan bele szerettem? Nem szimpla ügy, kicsit bonyolultabb.

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek minél többen, hogy mi tévő legyek! Van egy nagyon jó fiú barátom..sőt igazából a legjobb. 2 éve tudunk egymásról, de szorosabb kapcsolatba kb. augusztusba kerültünk. Eleinte csak úgy néztem rá, mint a haveromra akit imádok..de beleszerettem..! Tudni kell róla, hogy nem egy nagy csajozó gép, nem egy nagy dumás és félénk típusú. Ugyan volt már barátnője, de nem azok közé a fiúk közé tartozik, akik nagyon érdeklődnének nyíltan egy lány után..És ez a gond. Nekem nagyon megnyílt magához képest, mivel én vagyok a legjobb lány barátja (ezt ő is mondta). De mivel félénk és visszafogott ilyen téren, így nem tudok rákérdezni, hogy tetszem-e neki, vagy tart-e többre a barátjánál. Csak ezen a téren ilyen, egyébként állandóan viccelődik, sokat dumál..olyasmi fiú akit mindenki szeret. Minden nap beszélünk, szinte minden percben, hol telefonon, hol személyesen. Ha nem vagyok vele..hiányzik. Nem bírom elfelejteni egy percre sem. Ha lefekszem aludni, akaratlanul is ő jár a fejemben..ugyan ez amikor felkelek.

Volt egy barátom, fél évig együtt voltunk(de már akkor is állandóan veszekedtünk), de annyira beleszerettem ebbe a fiúba, hogy közben a másik teljesen köddé vált..ezért szakítottam vele, mert nem érzem azt mint az elején, és állandóan veszekedtünk..

Szerelmes vagyok belé, tudom! De nem tudom, hogy ő mit akarhat tőlem..Én vagyok az egyetlen lány akivel beszél..akivel elmegy valahova KETTESBE..megvár. De nem tudom, hogy ezt nem-e csak azért csinálja mert ilyen jó barátjának tart. Igazából az én megérzésem nagyon kettős. Mert ismerem annyira, hogy tudjam, hogy még legjobb barátai is örülhetnek ha megvárja őket..Másrészt meg, néha úgy viszonyul hozzám mintha közömbös lennék neki. De ez végül is érthető, hiszen nem annyira jártas abban, hogy hogyan kell egy lánnyal viselkedni aki tetszik neki meg ilyenek. Valahogy érzem, hogyha együtt vagyunk akkor izzik a levegő, és valami ott van. Többször vettem már észre, hogy néz engem, és ez nagyon jól esik nekem, hogy ő is ezek szerint gondol rám. Osztálytársaink poénkodnak azzal mindig h mi lenne ha összejönnénk, de ilyenkor nem merek soha rá nézni. Többek szerint az osztályba tetszem én is neki és nem utasítana vissza..de ezek mind olyan emberek akik nem ismerik. Én nem tudom, hogy mit gondoljak. Kezdeményeztem már nála. Elhívtam ide-oda, és mindig örömmel jött, mondta utána, hogy jó volt és ha legközelebb megyek valahova akkor szóljak. Nagyon segítőkész velem, segít mindenben, meghallgat, növeli az önbizalmamat ha látja, hogy épp nem vagyok a toppon. Olyanokat mond, hogy szép vagyok..stb. De félek, hogy csak azért mondja, hogy aranyos legyen..bár amennyiszer elmondja, nem biztos h csak azért..Nagyon jól megérjük egymást.Ő is hívott már el jó pár helyre, ahol ketten voltunk..ugyan valamikor befurakodott egy harmadik ember is, de az végül nem zavar, mert nagyon jól elvoltunk ketten. Ha elhív valahova vagy megbeszélünk valamit, akkor ha rákérdezek, hogy ketten menjünk-e akkor a válasz mindig "nem tudom/nekem mindegy"....nem a szavak embere. De imádom! Gondoltam, hogy benyögök egyszer amikor együtt vagyunk egy olyat, hogy "Kezdelek jobban bírni mint egy havert"..de nem merem. Meg hiába mondanám ezt, félne bevallani még ezután is, ha esetleg tetszenék neki. Mit kérdezzek? Hogy tudjam meg hogy tetszem-e neki? Mit csináljak hogy magamba bolondítsam és felbátorítsam? Néha vakon papolok neki, hogy a lányok mit szeretnek..de tudom, hogy ő nem mer kezdeményezni..Kérlek segítsetek! Nagyon fontos Ő nekem!

Hogy tudnám elérni, hogy összejöjjünk?! Tudom házinyúlra nem lövünk..de ez a helyzet más..még két évünk van a középiskolából, és egyszerűen érzem, hogy ez hosszútávú lenne..

Nem merek olyat mondani amit Ő nyomulásnak venne esetleg, vagy olyat amivel elijeszteném..Segítsetek kérlek! Köszönöm!

Egy kétségbeesett 16 éves lány.

2013. jan. 8. 18:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én is a legjobb barátommal jöttem össze, de nekem egyszerűbb volt annyival, hogy ő ki is mutatta az érdeklődését.

Én így azt tippelném, hogy bejössz neki, és esetleg tényleg csak a kapcsolatotokat félti, de ezt csak ő tudhatja.

Adj valami egyértelmű jelzést neki, mert innen így nehéz továbblépni.

2013. jan. 8. 18:53
 12/19 A kérdező kommentje:

Szerencsés vagy! Nem, hiszem, hogy féltené a kapcsolatunkat..mert érzem rajta h neki mindenhogyan fontos vagyok. Szóval igazából nem tudom, hogy fejezzem ki magamat..

Milyen egyértelmű jelet adjak? Megöleltem már, pedig nem az az ölelkezős puszilkodós típus..De hála isten visszaölelt..És ez már megtörtént két alkalommal. Nem tudom mit tudnék csinálni. Van ötleted? (Köszönöm a válaszodat!:))

2013. jan. 8. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem igen is most bátornak kell lenned! hiszen ha sose vagy merész akkor lemaradsz csodás dolgokról! próbáld meg, kérdezd meg mit érez! :) mit veszíthetsz, szerintem ugyan úgy barátok maradnátok, de ha meg sme próbálod biztos nem fog sikerülni, kitudja lehet hogy ő is ugyna oylan szerelmes ! sok sikert :))
2013. jan. 8. 19:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!:) Már elkezdtem gondolkozni rajta, hogy szolidan valahogy benyögök neki valami ráutaló dolgot..de nem tudom. Egyenlőre lelki erős gyűjtök. Első sorban jeleket szeretnék neki adni..csak már nem tudom, hogy milyeneket. Köszönöm a válaszodat!:)
2013. jan. 8. 19:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az lenne a legcélravezetőbb, ha direktbe megkérdeznéd, mikor csak ketten vagytok.

Ha a lassú utat választanád, akkor célozgass, sokszor érj hozzá, karold át a derekát, ilyesmik.:)

2013. jan. 8. 19:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a srác pont olyan mint az én barátom, és a mi történetünk is szinte ugyanígy kezdődött 2 éve. Fél évig tartott a randizós ismerkedős időszak, nem tudtam ő mit érez irántam, és végül én kezdeményeztem. Hát mit mondjak, bejött, de néha visszagondolok, már bánom, hogy nem vártam egy kicsit még tovább, hogy ő tegye meg az első lépést. Ha újrakezdhetném, rátennék még egy félévet arra az időszakra, amikor még csak randizgattunk, mert olyan jó volt. összefoglalva: az ilyen kis szégyenlős bizonytalan srácokat jobb nem belerángatni semmibe, jobb mindkettőtöknek, ha először ő maga felnő a feladathoz, és elég bátorságot gyűjt, hogy lépjen.

De nem akarok általánosítani.

2013. jan. 8. 19:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!:)

Utolsó válaszoló! Hogyan és mi módon kezdeményeztél?:) örülök, hogy más is volt hasonló helyzetben és pozitívan jött ki belőle:)

2013. jan. 8. 19:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Bonyolult sztori, szerintem ha ketten elmentek valahova együtt, szinte mindegy hogy hova, a legjobb út a másik fél rólam (jelen esetben rólad) való véleményének kiderítésére az érintés pl ahogy mondod megöleled,vagy hozzábújsz, vagy ilyesmi, aztán várod a reakciót, hogy mit is szól hozzá

Abból a szempontból furcsa a dolog, hogy lány vagy és így furcsán veszi ki magát.Remélem segítettem 20f

2013. jan. 10. 17:32
 19/19 anonim válasza:
Kérdezz rá nyugodtan. Szard le ki mit mond.Nálunk a suliban rengeteg osztálytársi szerelmes kapcsolat van. :)ugyanabban a cipőben vagyok mint te. 16 éves fiú. Minden nap beszélek egy lánnyal, tök jól kijövünk nagyon szeretem de nemtudom, hogy ő érez e valamit irántam. Kedvesnek tart meg minden de félek, elmondani neki hogy kezdek többet érezni iránta mint barát, mert félnék hogy dobna.. Sok sikert. 16/F.
2013. ápr. 2. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!