Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm 1 hete járunk, amikor vele vagyok nagyon elvagyok vele smár, csók van sokszor. De mikor hazaérek tőle én úgy érzem hogy még beszélni sincs vele kedvem, egyáltalán nem hiányzik. Miért vagy ez? :/
Még annyira friss a kapcsolatotok hogy szinte ropog, várj még ezzel, az hogy összejöttetek az egy dolog majd idővel felfogod az érzelmeket meg mindent.
Én is így voltam egy lánnyal bár nálunk ez fordítva volt, amikor együtt voltunk minden volt, de amikor a lány elment tőlem nem volt kedve velem beszélgetni face-n nem is beszélgettünk jóformán semmiről amikor találkoztunk órákig elvoltunk, majd 3 héttel később közölte velem hogy végeztünk neki ez nem megy hogy csak akkor vonzódik hozzám ha vele vagyok meg szinte nem érez úgy szerelmet irántam meg nem is akart velem lefeküdni sem (nem feküdtünk le) és mondta hogy inkább most hagyjuk abba mielőtt túl fájdalmassá válna ez részemről mert barátként szeret csak engem és akart még barátnak. Szóval ha jót akarsz neki akkor ne várj túlsokáig.
Egy hét még semmi. Nekem kb. 2-3 hétbe telt mire hiányzott úgy igazán a barátom és neki is. Most egy éve vagyunk együtt :)
Azt mondják azok a kapcsolatok hosszabb ideig tartanak amik nem azzal a lángoló szerelemmel indulnak. Nekünk ez is fokozatos volt és jó volt így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!