Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Voltatok már együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Voltatok már együtt franciával? Milyenek a francia pasik? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az érdekelne, hogy milyen egy francia pasival. Akár párkapcsolatban,együtt élésben, ha szerelmes, akár az ágyban. (Amelyiket már esetleg tapasztaltátok.)

És lécci ne írjátok, hogy ez csak általánosítás és minden francia férfi más és más, mert én is tudom. Csak én a TI, egyéni tapasztalataitokra vagyok kíváncsi.

Légyszíves csak normális és kulturált választ írjatok!

Előre is köszi!

2013. jan. 3. 19:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia!:)) Nekem francia pasim van,félig spanyol:DD.Nagyon temperamentumos....:DDD,és kitartó,romantikus.Bár mindenhol vannak ilyen,és olyan férfiak is...szal nem feltétlenül minden francia pasi romantikus,stb.Igaz a neveltetés,kultúra sokat tesz.Amúgy a magyar pasik valahogy nagyon fehérvérűek...:SSS
2013. jan. 9. 18:22
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
Szex utàn elemzik a kvalityit!
2013. febr. 17. 17:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

bár, én még "kicsi" vagyok, és szerelemben meg hasonlókban nincs tapasztalatom velük, de tavaly nyáron két francia turista srác tőlem és a barátnőmtől kért segítséget, és irtócuki volt az egyik.. látszott rajta, hogy kedves, figyelmes, és nagyon helyes volt:)) szerintem a francia pasik édesek.. persze mint mindig, van kivétel (de az ágyban tuti nagyon jók ;))

17 L

2013. febr. 24. 21:37
 14/20 anonim válasza:
100%
én londonban élek és az utobbi időben elég sok francia pasival futottam össze. a 90% nagyon jol néz ki, jol csokolnak, kedvesek és viccesek. jol bánnak nagyon a lányokkal és az ágyban is nagyon jók. szerintem egy franciával csak jol járhatsz
2013. márc. 13. 12:52
 15/20 Tuccos válasza:
100%
Én jelenleg ismerkedőfélben vagyok egy francia sráccal. a Barátjával együtt vannak Magyarországon. Mindenféle képen egy főnyeremény!!! Külsőre, természetre, ágyban ....
2013. jún. 26. 22:16
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat mindenkitől!!:D
2013. jún. 27. 14:09
 17/20 anonim válasza:
100%
Az én barátom is francia, abszolút figyelmes, előzékeny, segítőkész, nagyon romantikus és kedves. Mindez az ágyban is megnyilvánul, persze. Istenien csókol és ő is inkább jobb szereti az egyszerűséget - kifejezetten elutasítja a fennhordott orrú lányokat mind megjelenésben, mint gondolkodásmódban, akikkel, elmondása alapján, a hazájában eddig volt alkalma összefutni az esetek többségében.
2013. aug. 12. 19:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Ket tapasztalatom van eddig:

Egy francia fiuval ismerkedtem meg egy fesztivalon, de az egyik legkedvesebb emlekem marad egesz eletemben

Eleinte bizonytalannak es zarkozottnak tunt es lehet furcsa volt neki a magyaros nyitottsagom

De miutan beadta a derekat nagyon aranyos es kedvesnek bizonyult

Udvarias, nem eroltetett ram semmit, figyelmes volt

A mai napig szoktunk neha beszelni bar a franciaknak sajnos nem erossege az angol

Masik: francia kanadai srac

Nyitott, kedves es szinten udvarias, nem eroltet semmit amit te nem akarsz

Tiszteletben tartanak

Vele nem igazan tartom a kapcsolatot, pedig o jol tudott angolul

Neha tenyleg hajlamosak ugy tenni mint akik csak franciaul tudnak, de van mikor egybol elojon az angol ha akarjak🤣

2020. febr. 7. 23:20
 19/20 nem noé válasza:

Kedves anonim,

Itt ellentmondok a legtöbb embernek, de szerintem a francia férfiák lenyűgözőek.

A francia férfiák olyanok, mint a francia saláta. Összességében, lehet úgy tűnik, hogy büdösek vagy undoritók, és senki nem szereti őket. De ha egyenként veszed őket, talán fogsz találni egy gyönyörű répát, egy érdekes zöldborsót vagy egy intelligens uborkát.

Amúgy tényleg dohányosak.

Üdv,

Egy ember, aki egyáltalán nem francia.

2023. dec. 13. 13:55
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves "nem Noé Bex"!

Jó régi kérdés, már nem is emlékeztem, hogy kiírtam. Ellenben instán láttam, amit erről posztoltál. 😂 (Még akkor sem tűnt fel, hogy ez itt volt a kérdésemnél.:D)

Bonne continuation à toi, j'aime bien tes blagues !

2023. dec. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!