Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Voltatok már együtt franciával? Milyenek a francia pasik? (többi lent)
Sziasztok! Az érdekelne, hogy milyen egy francia pasival. Akár párkapcsolatban,együtt élésben, ha szerelmes, akár az ágyban. (Amelyiket már esetleg tapasztaltátok.)
És lécci ne írjátok, hogy ez csak általánosítás és minden francia férfi más és más, mert én is tudom. Csak én a TI, egyéni tapasztalataitokra vagyok kíváncsi.
Légyszíves csak normális és kulturált választ írjatok!
Előre is köszi!
bár, én még "kicsi" vagyok, és szerelemben meg hasonlókban nincs tapasztalatom velük, de tavaly nyáron két francia turista srác tőlem és a barátnőmtől kért segítséget, és irtócuki volt az egyik.. látszott rajta, hogy kedves, figyelmes, és nagyon helyes volt:)) szerintem a francia pasik édesek.. persze mint mindig, van kivétel (de az ágyban tuti nagyon jók ;))
17 L
Ket tapasztalatom van eddig:
Egy francia fiuval ismerkedtem meg egy fesztivalon, de az egyik legkedvesebb emlekem marad egesz eletemben
Eleinte bizonytalannak es zarkozottnak tunt es lehet furcsa volt neki a magyaros nyitottsagom
De miutan beadta a derekat nagyon aranyos es kedvesnek bizonyult
Udvarias, nem eroltetett ram semmit, figyelmes volt
A mai napig szoktunk neha beszelni bar a franciaknak sajnos nem erossege az angol
Masik: francia kanadai srac
Nyitott, kedves es szinten udvarias, nem eroltet semmit amit te nem akarsz
Tiszteletben tartanak
Vele nem igazan tartom a kapcsolatot, pedig o jol tudott angolul
Neha tenyleg hajlamosak ugy tenni mint akik csak franciaul tudnak, de van mikor egybol elojon az angol ha akarjak🤣
Kedves anonim,
Itt ellentmondok a legtöbb embernek, de szerintem a francia férfiák lenyűgözőek.
A francia férfiák olyanok, mint a francia saláta. Összességében, lehet úgy tűnik, hogy büdösek vagy undoritók, és senki nem szereti őket. De ha egyenként veszed őket, talán fogsz találni egy gyönyörű répát, egy érdekes zöldborsót vagy egy intelligens uborkát.
Amúgy tényleg dohányosak.
Üdv,
Egy ember, aki egyáltalán nem francia.
Kedves "nem Noé Bex"!
Jó régi kérdés, már nem is emlékeztem, hogy kiírtam. Ellenben instán láttam, amit erről posztoltál. 😂 (Még akkor sem tűnt fel, hogy ez itt volt a kérdésemnél.:D)
Bonne continuation à toi, j'aime bien tes blagues !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!