Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet az ha egy kapcsolatban tartanak egy kis szünetet?
16 éves és te bízol benne??? Háháháááá,Barátom nagyon sokat kell még tanulnod! Egy kapcsolatban ha szünet van akkor az esetek 95%-ában kapa van! Majd egy pár év mulva rájössz Te is hogy az igy szeretlek meg úgy szeretlek,meg sose hagylak el szövegből már nagyon sok van a padláson! Ne légy ennyire naív-el hidd ezt neki!
Lehet picit nyers voltam,de hidd el ez így van!
27/F
16 éves kor pont az amibe nagyon hülyék a csajok egyik se tudja mit akar, az írásodból az jött le hogy a csajnak elég terhes ez a kapcsolat akkor meg bármekkora lehet a szerelem ha úgy érzi agyonnyomja annak fuccs.
ami engem illet csak 1x-er tartottam szünetet mert a párom nagyon megsértett én meg elküldtem a francba hogy elmélkedjen amíg én eldöntöm akarom-e folytatni
Nem kizárt, hogy tényleg szeret, és csak szünetet akar tartani, de azokkal értenék inkább egyet, akik szerint a lányzó nem tudja, hogyan is vessen véget a kapcsolatnak, és hirtelen ez tűnt ésszerűnek... Amúgy... sírni nem csak őszintén lehet. Nem vagyok rá büszke, de 15-6 évesen én is így fűszereztem a szakításaimat, hogy ne érezze a másik annyira egyoldalúnak a dolgokat. Hidd el, amint idősebb leszel, másként fogod méregetni a dolgokat! De ismétlem, nem kizárt, hogy teljesen úgy áll a helyzet, ahogyan leírtad, csak én a saját variánsomat tartom valószínűbbnek.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!