Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ötlet az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet az ha egy kapcsolatban tartanak egy kis szünetet?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már közl 2 éve vagyunk együtt,erre ő azt mondta kell egy kis idő számára hogy egyedül legyen,megszabaduljon kicsit a kapcsolattól.Nagyon szeret,szeressuk egymast,neki is nagyon faj hogy erre van szukség,de kell neki mégis egy kis idő.Azt modnta túlságosan szeretem és nem tudja ő viszonozni ezt a szeretet és ezért egy kis ideig nem akar kötődni hozzám.

2013. jan. 3. 11:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

16 éves és te bízol benne??? Háháháááá,Barátom nagyon sokat kell még tanulnod! Egy kapcsolatban ha szünet van akkor az esetek 95%-ában kapa van! Majd egy pár év mulva rájössz Te is hogy az igy szeretlek meg úgy szeretlek,meg sose hagylak el szövegből már nagyon sok van a padláson! Ne légy ennyire naív-el hidd ezt neki!

Lehet picit nyers voltam,de hidd el ez így van!

27/F

2013. jan. 3. 12:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Nembaj , felkészultem a legroszabra is.Csak nemtudom hogy megis hogy felejtsem ot el ha minden ami korbevesz ra emlekeztet.
2013. jan. 3. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:

16 éves kor pont az amibe nagyon hülyék a csajok egyik se tudja mit akar, az írásodból az jött le hogy a csajnak elég terhes ez a kapcsolat akkor meg bármekkora lehet a szerelem ha úgy érzi agyonnyomja annak fuccs.

ami engem illet csak 1x-er tartottam szünetet mert a párom nagyon megsértett én meg elküldtem a francba hogy elmélkedjen amíg én eldöntöm akarom-e folytatni

2013. jan. 3. 12:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak nemértem mért modnta 2 év után hogy ez neki hamar jott,mikor mar az edesanyja is megszerett ismertuk egymast az egesz csaladdal o is az en szuleimet.
2013. jan. 3. 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:
9 (!!!) éve vagyok együtt a férjemmel és 23 éves vagyok. Namármost ez alatt az idő alatt soha egyikünk sem akart szünetet.Miért? Mert nem volt olyan dolog a kapcsolatunkban, amit ne tudtunk vagy ne akartunk volna EGYÜTT megoldani.
2013. jan. 3. 13:21
 16/17 anonim válasza:
Szunet utan szakitas szokott kovetkezni. Es mind tudjuk, hogy a toltott kaposzta sem jo ujra felmelegitve.. En azt tanacsolnam h vedd lazara a kapcsolatot, ne ragaszkodj annyira, tudom h nehez, de hagyj neki szabadsagot. Ne is keresd, hagyd h gondolkodjon.
2013. jan. 3. 13:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, hogy tényleg szeret, és csak szünetet akar tartani, de azokkal értenék inkább egyet, akik szerint a lányzó nem tudja, hogyan is vessen véget a kapcsolatnak, és hirtelen ez tűnt ésszerűnek... Amúgy... sírni nem csak őszintén lehet. Nem vagyok rá büszke, de 15-6 évesen én is így fűszereztem a szakításaimat, hogy ne érezze a másik annyira egyoldalúnak a dolgokat. Hidd el, amint idősebb leszel, másként fogod méregetni a dolgokat! De ismétlem, nem kizárt, hogy teljesen úgy áll a helyzet, ahogyan leírtad, csak én a saját variánsomat tartom valószínűbbnek.

22L

2013. jan. 4. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!