Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egyre többször emlegeti a "majd mikor gyerekeink lesznek" témát, volt már veletek is ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval a barátnőm 2 évvel idősebb mint én. 1 év múlva végzek az MSc-vel. 25 éves vagyok, a barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt. Nekem pár éve még az volt az elképzelésem, hogy mekkora buli lesz az élet, ha végzek a sulival, végre lesz saját keresetem, utazhatok erre-arra. A barátnőm meg egyre többször jön ezzel a családalapításos témával. Ő már 4 éve dolgozik. Megértem, hogy nem 40 évesen szeretne gyereket szülni, de sokszor megrémít ezzel a dologgal. Szeretem őt, de nem terveztem 32 éves korom előtt gyereket. :)2012. dec. 30. 23:35
11/20 anonim válasza:
Ajaj... mintha a saját, pár évvel ezelőtti kapcsolatomat olvastam volna... gyakorlatilag ugyanez volt a helyzet. Én vagyok a nő, idősebb voltam 2 és fél évvel, komolyan terveztem a közös jövőt meg a gyereket és ettől a párom kiakadt. Aztán jöttek az ígérgetések, hogy majd meg majd. Rettenetesen fájt, de jobbnak láttam, ha inkább külön folytatjuk az utunkat és ebben az exem is egyet értett... Teljesen érthető a te álláspontod meg a barátnődé is, de ha ennyire nem egyeznek az elképzelések, ne rabold az idejét.
12/20 anonim válasza:
Mindenképpen mondd meg neki, hogy te mikor állsz készen erre. Én is már dolgozok, a páromnak még 2 év van az egyetemből. Mivel én 25 vagyok (ő később kezdte az egyetemet, nem 18 évesen) 2-3 évet hajlandó vagyok várni, viszont 5-6 év az nekem rengeteg lenne, és ezzel ő is tisztában van. Szerencsére az én esetemben mindketten szeretnénk gyereket 3 év mulva, szóval kölcsönös a dolog. Gondolkodj el azon, hogy te mit akarsz igazán. Hozzáteszem a legtöbb végzett egyetemista örül ha munkát talál, nemhogy még utazgatna ide-oda.. Én is egyetemen végeztem, egész jó munkám van, de 1-2 hét nyári kiruccanásnál több nem fér bele. Lehet, hogy 1-2 év mulva, ha végzel és lesz állásod lehet h máshogy fogod látni a dolgot. Nálam legalábbis ez a szemléletváltás akkor következett be, mikor már volt munkahelyem és el tudtam azon komolyan gondolkodni, hogy mit is akarok..
14/20 anonim válasza:
9-es vagyok, a folytatás: vége lett elég hamar
15/20 anonim válasza:
Egyébként még annyit tanácsolhatok, hogy ne válassz idősebb barátnőt komoly kapcsolat céljából, pont az ilyen miatt. Nálunk nőknél 25 éves korunk körül komolyan beindul a fészekrakó ösztön, különösen, ha szerelmesek vagyunk a párunkba és úgy érezzük, hogy ő az igazi. Nálad pedig semmiféle ilyen ösztön nincs egyelőre. Ilyet meg nem lehet senkinek se "ígérni", hogy majd 7-8 év múlva jöhet a gyerek. Remélem, azért érted a mi nézőpontunkat is. Legyél korrekt és engedd el. Én is hálás vagyok most már a sornak, hogy sikerült elengednem az exemet, aki elhúzta volna még hosszú évekig a gyerekkérdést. Mostani párom 35 éves, tökéletesen összeillünk. Leírhatatlan érzés nekem, hogy amikor felmerül a babatéma, nem az agyf*sz kerülgeti meg a pánik, hanem szívből mosolyog és azt mondja, hogy reméli, olyan gyönyörű lesz a gyerekünk mint én:))) Hagyd, hogy a barátnőd is megélhesse ezt. Mással. Üdv.
16/20 anonim válasza:
Kedves 12-es, megkérdezhetem, hogy ti mióta vagytok együtt a pároddal?
17/20 anonim válasza:
Érdekesek a válaszok. Hát én így nem terveztem, mint egyesek. Ha terveznem kellett volna életemben ezt, egy se lenne. Egy biztos mindenki nagy szájjal mondja, pedig sejtelme nincs ez mivel jár. Ja kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Az egyik válaszoló, meg ne sértsem, de nem teljes. Mi az hogy a 33 körül az már majdnem véges a nőknél? Kérlek nézzél már szét, ébredj fel jó? Ma már nem így van. Egy biztos gyerek nevelés szempontjából sokkal jobb, ha nem nagy a korkülönbség. Viszont ha Te nem akarsz, ezt meg kell beszélni vele, hogy Te csak később szeretnéd.
18/20 anonim válasza:
Szia, 12-es vagyok. 4 éve vagyunk együtt a párommal.
19/20 anonim válasza:
Őszintén szólva azért kérdeztem ezt, mert nagyon hasonlított a sztorid az exem mostani kapcsolatához. Ő is később kezdte (vagyis újrakezdte) az egyetemet mint 18 és az ő mostani barátnője is olyan 25 körül van. De akkor nem ti vagytok azok, mert ő nem olyan régóta vannak együtt:) Mert ha ténylegesen az exemről lett volna szó a kommentedben, akkor azt mondtam volna, hogy sajnos családalapításban rá nem igazán apellálhat az ember:S De akkor neked szerencséd van a pároddal. BÚÉK:)
20/20 anonim válasza:
Biztos nem az exeddel járok :) Ezt azért irom ilyen biztosra, mert a párom külföldi, és kicsit több mint 4 éve van Magyarországon, szóvel rögtön "lestoppoltam" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!