Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lehetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lehetek egy olyan emberbe, akivel szinte még nem is beszéltem, aki szinte csak annyit tud rólam, hogy élek?

Figyelt kérdés

És szerelmes lehetek egy olyan személybe, aki nem is létezik, csak én képzelem el? (ezt úgy értem, hogy van egy élő, igazi, bizonyos személy, de mivel nem ismerem, ezért a képzeletem alkot róla képet, ami nem biztos, hogy valós és igaz)

A szerelem szerintem már ott kezdődhet, hogy erős tapasztalatok által ismerem azt az embert, hosszú ideje ismerem, átéltem vele dolgokat, tudunk egymásról dolgokat, amiket mások nem.

De egy ember, pusztán, kizárólag a megjelenésével, a látványával okozhat mélyebb érzelmeket?

Remélem, érthető, és nem annyira kusza.

/tudom, hogy erre nem lehet konkrét választ adni, illetve szerintem ez relatív, és helyzetfüggő, de legyetek szívesek, próbáljatok választ adni! :)/ Köszönöm.

2012. dec. 21. 19:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy! És fölösleges elmélkedned mert elszúrhatsz mindent. Tapasztalat :( Inkább cselekedj.
2012. dec. 21. 19:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, én is tudom, hogy cselekednem kellene. Csak híresen gyáva vagyok ilyen téren. :D
2012. dec. 21. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad, gondolom pasi vagy! :) Értékelni fogja, hidd el, ha ő nem érez semmit irántad, legalább megtudod...aztán megy tovább az élet. :)
2012. dec. 21. 19:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Lány vagyok.

Igen, tisztában vagyok én mindennel, hogy tényleg tennem kellene, lépnem. De ez nem megy nekem egyről a kettőre. De mindegy, nem erről szól a kérdés.

Csak kell nekem egy kis idő, de most úgyis lesz az ünnepek miatt.

2012. dec. 21. 19:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog ez, én is ilyen helyzetben vagyok.Eddig azt hittem, hogy csak olyanba lehetünk szerelmesek, akit ismerünk, de ha jobban belegondolok, a másik külső megjelenéséből, viselkedéséből is le lehet szűrni jópár dolgot. Lehet hogy ennyi is elég hogy megszeressünk valakit =)És ez nem ilyen szenvedős érzés, hogy "jaj miért nem vagyok vele", hanem jó és boldog érzés. Legalábbis engem mindig öröm tölt el már attól is ha csak rá gondolok, pedig már 5 hónapja nem is láttam. ha pedig arra gondolok, hogy 2 hét múlva újra láthatom...akkor már most majd' kiugrik a szívem a helyéről.
2012. dec. 21. 20:45
 16/17 anonim válasza:
hany eves vagy?
2013. jan. 6. 17:31
 17/17 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok.

De ne a korom alapján mondj véleményt, kérlek szépen. Nem ismersz. A korom pedig nem mond semmit, csak egy szám.

: )

2013. jan. 6. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!