Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a párotoknak hogy megcsaltátok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 19:45
11/20 anonim válasza:
19.52 voltam nem tudom miért kellett lepontozni csípőből én cska annyit írtam amit hallottam nem az én véleményem..istenem..
13/20 anonim válasza:
11# azért, mert a fele nem tud szöveget értelmezni..ezen ne is idegesítsd fel magad, kár érte
14/20 anonim válasza:
Szerintem se húzd fel magad, nekem naponta 3-4 %-ot változik a százalékom, mert megmondom a véleményem...
Nem mondanék el semmit, mert sose csalnám meg. :-)
15/20 anonim válasza:
azért Ő a párom és nem más, mert Vele szeretnék lenni. Nem mással. Nem csalnám meg.
Az más kérdés, hogy szakítottunk, mert megcsalt és ő el sem mondta.
16/20 zöld sas válasza:
Én nem tekinteném páromnak azt a személyt akit megcsaltam! Volt már sok barátnőm de soha nem csaltam meg őket! Gondoljad az ő helyzetébe magadat... De ha ìgy alakult zárjad le minél előbb a kellő tisztelettel!
17/20 anonim válasza:
Itt sok válaszoló van. A valóság nem ilyen. Tapasztalataim szeint sok olyan van, főleg férfiak között akik eljárnak más hova. Tudod lehet ezt csinálni, de az emebr nem hülye. Megváltozik valami. Olyan amit Te nem érzékelsz. A másik viszont észre fogja venni. Ha valaki tud így élni, hogy ide és oda is járok dugni, erre nem sokat lehet mondani. Egy biztos az újnak varázsa van, de meddig tart ez a lényeg és megérte?
18/20 anonim válasza:
Én nem mondtam meg!Mért okozzak fájdalmat neki.
19/20 anonim válasza:
Előbb utóbb úgyis kiderül akkor meg minek hazudni?Szar lesz de mondj igazat!
20/20 anonim válasza:
Ez ott kezzdodik h ha szereted nemcsalid meg!! De jobb ha elmondod neki sztem :) habar en soha nem tennek iett :S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!