Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért nem találom az igazit, mert már megtaláltam?

Figyelt kérdés

Igazából annyira sosem kerestem.

De tavaly megismertem egy lányt, és valamiért már az első pillanattól fogva tudom, különleges lány.

Telt múlt az idő, rájöttem hogy egy csendes visszahúzódó lány, szinte olyan mintha a testvérem lenne. Nagyon nyugtalanított mindig amikor ránéztem, mert mintha valami fura lenne, izzana a levegő, és olyan, mintha ismerném. Azelőtt sosem láttam, mégis olyan, mintha mindig is ismertem volna.

Nem próbálkoztam nála mert fb szerint van barátja, de nagyon úgy tűnt hogy én sem vagyok semleges neki.

Mostanság keveset találkozom vele, de amikor találkozom, mindig olyan furcsa érzésem van vele kapcsolatban, és amikor egymásra nézünk, olyan kedvesen őszintén mosolyog és köszön.

Szerintetek?

2012. dec. 7. 17:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor barátom szervezz. Véletlenül sétálj arra, vagy ebédelj ott, ahol ő. Rém egyszerű ez, csak gondolkodj :)
2012. dec. 7. 18:24
 12/13 A kérdező kommentje:

ilyenekre gondoltam.

Nem sok remény van rá, mert máskor van szünete, vagy ha ebédel akkor megy a koliba kajálni, szünetben amúgy nem is nagyon mászkál, csak ül a nagyeldőadóban. Legalábbis tavaly ezt tette.

Olyan nagyon őszinte szokott a mosolya tűnni, nem tudom.

2012. dec. 7. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez a helyzet, csak én vagyok a csaj, és a pasinak FB szerint nincs barátnője.

Naggggyon idegesítő helyzet, mert nem lép (és én nem merek)!!!

2013. febr. 14. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!