Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerintetek még valami közöttünk?
Körülbelül egy éve szakítottam a barátommal. 2 éven át voltunk együtt a gimiben, nagyon nagy szerelem volt(legalábbis a részemről), azonban vége lett, szakítottam vele, mert számára már minden fontosabb volt mint én,nem szeretett úgy mint régen, és én ezt nem bírtam elviselni. Miután szakítottam velem, tudtam hogy nagyon szeretem, tehát lehet buta dolog volt, és ki kellett volna várni a végét, de így már nem bírtam vele maradni. Utána próbáltam visszaszerezni, de azt mondta, hogy már túllépett rajtam. Ezután meg én próbáltam túl lépni rajta, akkor meg ő próbálkozott( mondjuk nem túl lelkesen). Azóta
lett egy barátnője, ahogy látom jól megvannak, főnyeremény a lány, csinos, és jó tanuló is. De néha még is úgy érzem, mintha úgy nézne rám. Mintha még akarna valamit. Én meg még mindig nem tettem túl magam rajta teljesen...Nem tudom jelentenek-e valamit az apró jelek, a nézések.Szerintetek?
na ennél rosszab nincs :/
ez a kis " mese " rám is igaz lenne csak a fiu oldalárol :DD szoval szerintem probálkozz :D
hagyd őket békén. semmi közöd hozzá, kidobtad, most mással látod ezért kell. ennél nagyobb szemétség nincs mikor valaki felbukkan újra a másik életében.
ha annyira szereted, akkor hagyd, hogy boldog legyen és ne zavard össze. megint összejönnétek, megint kidobnád ennyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!