Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnám újra elcsavarni a fejét?
a következő történt: megismertem a nyáron egy fiút, pár nap múlva össze is jöttünk. úgy tűnt működik kettőnk között a kapcsolat. egy hónap múlva mégis vége lett... ő szakított, azt mondta, nincs elég ideje rám (a tipikus kifogás), szerintem inkább azért, mert unta a dolgot, mivel hogy semmi érdekes nem történt a kapcsolatunkban. később még írogatott facebook-on és smsben is, hogy hogy érzem magamat, minden rendben van-e. én közben próbáltam magamat kikúrálni a szakítás fájdalmaiból, és összejöttem egy másik fiúval, ez segített is!...legalábbis úgy gondoltam, aztán találkoztam a volt barátommal, nagyon jól éreztem magamat vele, és úgy éreztem, hogy még egyszer el tudnám csábítani. az a baj, hogy semmi ötletem sincsen. nem tűnik úgy, mintha szívesen találkozna velem, vagyis, amikor már ott vagyunk egymás előtt, akkor jól érzi magát, de ha lehet akkor kerüli a találkákat velem, én viszont szeretném, ha ez megváltozna, és inkább ő keresne engem. ugyanis mostanában egyáltalán nem ír. valószínüleg, megbizonyosodott róla, hogy már minden rendben van velem.
adjatok tanácsokat! hogyan tudnám találkozóra hívni őt? és ha sikerül, mit tehetnék, amitől rájön, hogy hiányzom neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!