Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félek mi lesz. Maradjak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek mi lesz. Maradjak vagy szakítsak?

Figyelt kérdés

az előzmények:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Azóta egyre többet vagyunk együtt, most töltöttünk együtt egy közös hétvégét, ami fantasztikus volt..Ahogy rám nézett, ahogy hozzámért, minden..azt éreztem, ő is érzi azt, amit én...de nem mertem felhozni a témát

Kb. egy hete megírtam neki, hogy nekem ez a helyzet, egyre nehezebb érzelmileg, hogy fáj, hogy tartaléknak érzem magamat, a "nem hivatalos" barátnőnek...Azt írta nem tud most dönteni, mert nagyon nehéz neki a döntést meghozni.Ezt nem értem,vagy szereti a régit vagy nem...

Nem akarom sürgetni sem, nem akarom, hogy olyan döntést hozzon, amit később megbán...de így lassan én őrülök meg.

Napról napra jobban beleszeretek, hiányzik ha nincs velem, egyre több olyan tulajdonságát ismerem meg, amitől még inkább őt akarom...Soha nem éreztem ezt még senkivel sem, már az első csókunk is villámcsapás volt nekem, teljesen váratlan érzés volt, ami iszonyatosan felkavart...

Gondoltam arra is, hogy szakítok vele, de attól is nagyon szenvednék..és sztem ő is, mert mindig mondja, hogy látni akar, meg hogy találkozzunk...Nagyon félek, hogy mi lesz...Folytassam vele, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle?Mi lenne a helyes és okos döntés szerintetek?

2012. nov. 26. 01:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez a pasi csak használ téged és nem akar igazán dönteni, gondolom kényelmes neki hogy 2 nő van egyszerre. Bonyolult, meg összetett dolog...ez csak duma, érzelmileg mellette állj? Miben? Hogy a másik csak tolja? Ne legyél nevetséges ha veled akarna lenni véget vetne a másik kapcsolatának. Csak magadat teszed tönkre így, amúgy is legyél vele óvatos az állítólagos barátja feleségével volt viszonya évekig azért szerintem ez nem egyenes jellemre vall. Te jobban ismered én nyilván nem tudok nyilatkozni róla de a tettei nagyon nem tették szimpatikussá...
2012. dec. 13. 09:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Ha Téged akarna, akkor már rég dobta volna a másikat. Másodiknak, izgalomnak jó vagy. Főzni, meg stabilnak meg egyeske kell.

Sajnálom, de nem fog Téged választani, ha falhoz állítod sem. És erre ideje lenne felkészülnöd.

A szerető intézménye nem a "boldogan éltek míg meg nem haltak"ról szól.

24F

2012. dec. 22. 23:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Azert majd ird meg h mi lett avege a dolognak
2012. dec. 23. 00:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Üdvözletem!Ha az eddigiek nem győztek volna meg,leírom a saját tapasztalatomat.Volt egy barátom,és neki egy barátnője.Én már akkor hosszabb ideje egyedül voltam.Nem tudom már,hogy ki keresett kit,de jó ideig beszélgettünk neten egymással,csak úgy általában.Aztán felvetette a lehetőségét,hogy találkozzunk,csak kettesben.Jól éreztük magunkat együtt,túl jól is,de utána én elmondtam neki,nem akarok közéjük állni,inkább fejezzük be,lelépek.Akkor ő védekezett,hogy talán nem is úgy érzek én sem iránta,ne lépjek le.Volt még egy találkozás,amikor megpróbáltam úgy kezelni,mint barátot,de mivel úgy viselkedett velem,ahogy baráttal nem szokás,így elég nehezen ment.Ja,teszem hozzá,közben felhívta a barátja is telefonon,ott előttem felvette,beszéltek.Nem szóltam inkább rá semmit.Harmadszor már én hívtam fel a lakásomra,hogy beszéljük meg a dolgokat.Odaút közben,megint felhívta a barátja,ő megint felvette.Felmentünk hozzám,elmondtam neki megint,nekem ez így nem megy,fejezzük be,vagy mondja el,mit akar,és azt a rohadt telefont se vegye már fel,ha velem van,mert eléggé szarul esik.Megértette,ki is kapcsolta,megígérte,nem veszi fel.Én elmondtam neki,mit érzek,ő azt mondta,ő is így érez,sőt a barátja azt mondta neki,hogyha van valakije,menjen nyugodtan,csak szóljon neki.Megcsókoltam,kis összebújás,stb.Sajnos én hülye,túl tisztességes voltam,és nem húztam meg.Pedig meg kellett volna...Aztán azzal váltunk el,adjak neki időt.Én adtam.Egyik nap felhívom,azt kapom a pofámba,hogy felejtsük el,ami történt,nem miattam,csakis miatta...Részemről eléggé megviselt,de legalább már tudtam valami konkrétumot,nem ölt az ideg,mint előtte,napról-napra.Aztán rá egy hétre kb. megkeresett,hogy csak nem így kéne ennek végetvetni,hiányzok neki,folytassuk.Ismét voltam olyan hülye,hogy belemenjek.Ismét találkoztunk,amikor is minden olyan volt,amilyennek lennie kellett.Legközelebb már úgy mentem érte,mint aki végre révbe ért.Úgy volt,elviszem kirándulni.Félúton megálltunk vásárolni,megyünk a boltajtó felé,csörög a telefonja.Ott kezdett elborulni az agyam,mert sejtettem,ki az.Nyert,ugyanis ott voltam vele,hallottam mit beszél.Kijövünk a boltból,vissza a kocsiba,szép csendesen,semmi haraggal megkérdezem,ugyan mondd már meg,ki volt az.Rámnéz,csinál egy grimaszt,de nem válaszol.Általában egy nyugodt ember vagyok,de erre kissé elvesztettem a türelmem,megkérdezem,hogy ő volt az,így van?Nem megígérted,hogy nem veszed fel azt a .... telefont???Mégis mit szórakozol velem stb... Kiszállt a kocsiból,és megsértődve elviharzott.Mit ne mondjak,gondolkoztam rajta,hogy otthagyjam akkor,vagy sem,de mint már kiderülhetett,ismét voltam olyan hülye,hogy utánamenjek.Még akkor is cirkuszolt,így vissza mentem a kocsihoz,és otthagytam.Pár percre rá,csörög a telefon,hogy salala,így meg úgy,igazam van,mittomén...Oké.Nem kis bosszúvággyal elvittem oda,ahova készültünk,egy ideig mutattam,hogy megbocsájtottam,aztán úgy viselkedtem vele,mint egy utolsó tahó,csak hogy lássa,milyen is tudok lenni,ha ez kell.Kénytelen voltam hazavinni,mivel egy megyével arrébb voltunk,így azt sem tudta,hol van.Utána,még nem is szóban,telefonon,vagy személyesen,NETEN! írta meg,hogy köztünk mindennek vége,és még a barátjával is íratott pár sort,hogy én hogy viselkedek az ő barátnőjével,hagyjam békén így meg úgy...-Csak egy észrevétel:Állítólagosan tudott a srác mindenről,mivel régen ismerjük egymást,tudta a címem,a telefonszámom,és ennyit intézkedett a barátnője megtartásáért.Lehet csak nekem,de ez magas-Amit így utólag nem is értek,mivel miután megpróbáltam elbeszélgetni vele,olyanokat kaptam,hogy mi kezdettől félreértettük egymást,illetve ő nem is mondta nálam,hogy szeret,aztán fordított,és most ezeket csak azért írja,hogy én megutáljam,és elfelejtsem őt.A végére a tanulság,jobb az ilyet idejekorán elfojtani,mint végig idegeskedni hónapokat.Nem kérek hozzászólást,én is rájöttem már,hogy nem voltam normális.De szerelem...szerelem...ezt a francos biciklit... :)
2012. dec. 23. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!