Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek mi lesz. Maradjak vagy szakítsak?
az előzmények:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Azóta egyre többet vagyunk együtt, most töltöttünk együtt egy közös hétvégét, ami fantasztikus volt..Ahogy rám nézett, ahogy hozzámért, minden..azt éreztem, ő is érzi azt, amit én...de nem mertem felhozni a témát
Kb. egy hete megírtam neki, hogy nekem ez a helyzet, egyre nehezebb érzelmileg, hogy fáj, hogy tartaléknak érzem magamat, a "nem hivatalos" barátnőnek...Azt írta nem tud most dönteni, mert nagyon nehéz neki a döntést meghozni.Ezt nem értem,vagy szereti a régit vagy nem...
Nem akarom sürgetni sem, nem akarom, hogy olyan döntést hozzon, amit később megbán...de így lassan én őrülök meg.
Napról napra jobban beleszeretek, hiányzik ha nincs velem, egyre több olyan tulajdonságát ismerem meg, amitől még inkább őt akarom...Soha nem éreztem ezt még senkivel sem, már az első csókunk is villámcsapás volt nekem, teljesen váratlan érzés volt, ami iszonyatosan felkavart...
Gondoltam arra is, hogy szakítok vele, de attól is nagyon szenvednék..és sztem ő is, mert mindig mondja, hogy látni akar, meg hogy találkozzunk...Nagyon félek, hogy mi lesz...Folytassam vele, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle?Mi lenne a helyes és okos döntés szerintetek?
Kérdező.
Ha Téged akarna, akkor már rég dobta volna a másikat. Másodiknak, izgalomnak jó vagy. Főzni, meg stabilnak meg egyeske kell.
Sajnálom, de nem fog Téged választani, ha falhoz állítod sem. És erre ideje lenne felkészülnöd.
A szerető intézménye nem a "boldogan éltek míg meg nem haltak"ról szól.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!