Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni/ kitörölni életem szerelmét a szívemből és az eszemből?
Ő volt életem első szerelme és vele volt életem első párkapcsolata. Nem tartott sokáig, mert ő szakított velem hirtelen, de én még mindig szeretem és szenvedek miatta, a hiánya nélkül, hiányzik.
Hiába mondja mindenki akinek elmeséltem mi történt,hogy csak kihasznált, nem szeretett igazán, és nem érdemelt meg, hiába haragszom rám és néha gyűlölöm....akkor is ő mindenem.
Már pár hónapja hogy vége de még ugyanúgy fáj és az idő ez idáig semmit sem segített, ugyanolyan rossz mint akkor, vagy ha nem rosszabb.
Ezt már más is mondta, amit te hogy ha látja rajtam hogy jól vagyok nélküle is akkor egy idő után ő keres, vagy ha én akarom akkor csak mint egy havert.
Hát nemtom hogy ez nála fog-e működni.....
Eddig én futottam utána...mostmár nem fogok. Látni nem tud mert nem egy helyen lakunk, esetleg facen ha megnézi a profilom . De abból nem fogja megtudni hogy hogy vagyok nélküle.
Azt tanácsolta az a nő, hogy tegyek ki magamról képeket ahol mosolygok és vidám vagyok, változtassak a külsőmon hát ez már megvan és amit kiraktam képet soknak tetszett, még a haverjának is! :) és még olyan is lájkolta akivel nem voltam jóba sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!