Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Őt jobban megbecsüli mint engem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rolloh kérdése:

Őt jobban megbecsüli mint engem?

Figyelt kérdés
nekem van egy barátom és ő facebookon úgy ír rám mint egy barátjára meg alig beszél velem és néha rám rám se ír. de viszont van egy csaj akivel jóba vagyok és miközbe mi járunk aközbe ő úgy írkál annak a csajnak,hogy tetszett neki és szia, mizujs? hogy vagy? milyen napod volt? meg minden.. tőlem sose kérdez ilyet.. de élőbe meg tök jól elvagyunk.

2012. nov. 16. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért függ ez ilyen a facebookon? Könyörgöm! Nekem is van barátnőm, van facebookja, de én facen nem beszélek vele valami túl sokat. Élőben sokkal jobb. A barátod szerintem többre tartja a kapcsolatotokat, hogy a facebook chaten keresztül közvetített szavakat valamelyikőtök félreértse! Én se beszélek sokat a barátnőmmel facebookon...Élőben!!!!!!!!!
2012. nov. 16. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért ez is elég érdekes,hogy más nőnek írogat olyanokat,hogy tetszik neki,meg stb.Alaposan mondd el neki a játékszabályokat,különben a fejedre nő,és úgy csinál belőled hülyét,ahogy akar.
2012. nov. 16. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!