Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy vmi felsőbb hatalom, nem akarja, h összejöjjetek?
Figyelt kérdés
Valahogy olyan fura, mindig közbejön vmi. Vagy csak azért, mert nagyon akarom, h összejöjjünk?2012. nov. 16. 17:40
1/13 anonim válasza:
Erre most csak mosolyogni tudtam... :))))
2/13 A kérdező kommentje:
:)
2012. nov. 16. 17:43
3/13 anonim válasza:
ki kell, h ábrándítsalak, nem a felsőbb hatalom nem akarja
4/13 A kérdező kommentje:
ursula ursulella,..., ez k*rva nagy volt! :D
2012. nov. 16. 17:49
5/13 anonim válasza:
Hát az attól függ milyen viszonyban vagytok egymással. Ha ő is bosszús e miatt, akkor nincs semmi gáz, csak így alakult. Ha ezt nem beszéltétek vagy nem túlságosan érdekli, akkor lehet, hogy az előttem szólónak igaza van sajnos!
6/13 anonim válasza:
nekem pont az ellenkezője történt egyszer, minden úgy tűnt, mintha az égiek is egymásnak teremtettek volna minket :D:D
persze én is csak beképzeltem, aztán meg nem is lett a sráccal semmi. Amit eredetileg akarsz, azt beszuggerálod magadnak és kész, nincs itt felsőbb hatalom. Vagyis, lehet hogy ez van megírva, ne görcsölj rajta. Ha így is van, csinálhatsz bármit, már el van döntve! :)
7/13 anonim válasza:
áhh.. igen.. tökéletesek lennénk egymás számára.. de egyszerűen nemtudom miért nem jön össze soha.. talán túl beszari h kezdeményezzen :/ :(
8/13 anonim válasza:
Akkor kezdeményezz te! Én nem igazán hiszek a sorsban, sorsszerűségben, holott van egy fiú, akivel mintha az "égiek" mindenképpen össze akarnának hozni... Szerintem csináld azt, amit én, tojd le a felsőbb hatalmat!
Aztán lazíts, és lépj :)
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. nov. 16. 19:18
10/13 anonim válasza:
Én is a férfit várom, hogy kezdeményezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!