Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van érteleme "tönkretenni" ezt a barátságot? Mit tegyek? Én vonzódom hozzá, de lehet, hogy csak azért van, mert edd voltak CSAK fiú barátaim.
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó homurú osztályársam,aki nekem nagyon tetszik.Tudom,hogy aranyszabály,hogy osztálytárssal nem kezdünk,de...Tetszik neki valaki,de nem mond róla semmit...Jókat nevetgélünk a szünetkben együtt és még egy másik barátnőmmel (főleg azért van velünk,mert az osztályban csak 5 fiú van,és csak ő németes(nyelvi előkészítős osztály vagyunk)).Amiatt aggódom,hogy ha mégis össze jönnénk,(amire lássuk be elég csekély esély van)akkor az a barátság tönkre menne.
14/L
2012. nov. 9. 22:01
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat.Elírtam..Javítom:"eddig nem nagyon voltak CSAK..."
2012. nov. 9. 22:06
2/6 anonim válasza:
én azt tanácsolom, hogy várj még egy kicsit, és ha eddig ő nem, lehet belédszeret, te pedig megtudod, hogy megérné-e... ha pár hónap múlva is így érzel, akkor csapj bele...
3/6 anonim válasza:
Velem is így van csak mi évfolyam társak vagyunk..és mi se tudjuk mert ő a legjobb fiú barátom és nem tudjuk tényleg megéri e tönkre tenni mert ugye lássuk be semmit sem tart örökké és szerelemből nagyon nehezen és hosszas idő múlva lesz csak megint barátság.:| De ha meg tényleg nagyon kívánjátok egymást akkor probáljátok meg.:) Szerintem én is ezt fogom csinálni.Hajrá remélem segítettem.:)
4/6 anonim válasza:
Nyelvi előkészítős osztály lévén valószínűleg most ismerkedtetek meg szeptemberben. Azóta két és fél hónap telt el. Nos, szerintem annyi idő alatt nem alakulhat ki olyan szoros barátság, ami ne érné meg ezt a kockázatot :D amúgy hajrá ;) de tudd, hogy vagy iszonyat nagyot nyersz vele, vagy buksz egy hatalmasat :P
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat!Várni még mindenképpen várok vele. Csak ott van az az érzés,hogy milyen jó lenne,ha...:)
2012. nov. 10. 08:17
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap-előtt megöleltem.Visszaölelt...Hogyan tovább?
2012. nov. 13. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!