Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mégis kinek higgyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liz Lee kérdése:

Mégis kinek higgyek?

Figyelt kérdés
Nem rég óta vagyok együtt a barátommal.Hallottam róla dolgokat hogy igy átbassza a lányok fejét meg úgy.. meg 9.be megcsalta bnömet:ss és így kicsit féltem is összejönni vele, de aztán gondolkoztam és adtam neki egy esélyt.. aztán ma meg mondja osztálytársam hogy vigyázzak vele mert mindenkit átbasz, meg megcsal. de látom,érzem hogy szeret de mégis félek..

2012. nov. 9. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha már adtál neki egy esélyt akkor próbálj bízni benne. Egy olyan kapcsolatnak nincs semmi értelme, ahol nem bíztok meg egymásban teljesen... :/
2012. nov. 9. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha, valóban úgy érzed, hogy szeret, akkor felesleges rágörcsölnöd.
2012. nov. 9. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:

azon gondolkoztam hogyha megcsalna akkor nem válalna fel az utcán.. nem fogná meg a kezem, nem csókolna meg és beszéltem vele és mondta hogy minek csaljalak meg ha te itt vagy nekem és szeretlek és nem akarlak elveszíteni.

de bnöim meg tök mással tömik a fejem

2012. nov. 9. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha becsapna,azt úgyis észrevennéd,elkezdene furcsán viselkedni,vagy legalábbis valami jele biztosan volna.A lényeg,hogy csak egymással törődjetek,ne mások véleményével!Még ha esetleg igaz is az,amit mondtak,ti még gyakorlatilag gyerekek vagytok,lehet,hogy hibázott akkor,de lehet,hogy Téged most igazán szeret,vagy változott.Ezt mások nem tudhatják,nem látnak bele az életetekbe.
2012. nov. 9. 19:04
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. nov. 9. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
A barátnőd egyszerűen csak féltékeny!
2012. nov. 9. 19:39
 7/7 A kérdező kommentje:
de van barátja és már jegyesek (17évesen)
2012. nov. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!