Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanátok, ha megtudnátok hogy a párotok a nyolc hónapos kapcsolatotok alatt, az utolsó három hónapban 2x is megcsalt?
Ahogy az fentebb írtam a barátommal nyolc hónapja vagyunk együtt, de most bevallotta hogy megcsalt kétszer is!
Mikor közölte nem válaszoltam semmit , inkább csak kiborultam és elsírtam magam, miközben ő magyarázkodott.Aztán én elmentem mert nem voltam kíváncsi a mondani valójára, azóta folyamatosan hívogat, de nem veszem fel, azon gondolkozok hogy megbocsájtsak-e.
Igazából szeretem de fogalmam sincs mit tegyek, hogy ezek után lehet- e bármi is olyan mint régen...
Kérlek segítsetek!
Ti mit tennétek ebben a helyzetben???
Én most már csak arra lennék kíváncsi, hogy akik itt kommentáltak arról, hogy megcsalták a párjukat, majd kimagyarázták a dolgot, bocsánatot kértek stb. Ezután a párjuk visszafogadta őket. Vajon fordított helyzetben mit reagálnának, ha kiderülne, hogy megcsalták? Akkor is legyintenének, hogy "Ó ugyan! Biztos csak azért tette, mert nem tudott ellenállni a kísértésnek, túlságosan nyomult az illető, vagy egyszerűen csak így van a génjeikbe kódolva stb." Mindegy végülis is, ez már lényegtelen. Kár ezen most már vitatkozni a végtelenségig.
Nem tudom kérdező, hogy a válaszok alapján hogyan döntesz/döntöttél, de nézz saját magadba és az alapján mérlegelj. Gondolj a jövőtökre, vajon fel lehet újból építeni egy bizalmilag elveszített kapcsolatot? Csak te tudhatod a választ.
Bocsánatkérés?
2X megcsalt?
Akkor nem jutottál eszébe,amikor mással hempergett az ágyban,vagy valahol mással? Kétszer is?
Most meg csak úgy bocsáss meg neki?
Nagyon el fogja bízni magát,ha csak úgy megbocsátasz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!