Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csinaljak?
Figyelt kérdés
van egy lany akit kb 1eve ismertem meg ,nem sokszor talalkoztunk mert bentlakasos volt a noveremmel nekem meg ott tetszett meg,felvettem facen.1even keresztul kb 1 honaponkent mentem be a bentlakasba es ott talalkozgattunk de nemsokat beszeltunk.A noverem mondta nekem h annak a lanynak tetszett es persze nekem is tetszett.Enis abba a bentlakasba kerultem,annyira nemismertuk egymast.Megszerezte a szamom es ramirt es irta h bejovok neki meg h tetszem neki.Ennek en.nagyon orultem mert elobb utobb ugyis beszeltem volna vele.ketto-harom hetig egyre tobbet beszelkedtunk meg oleltuk egymast.En beleszerettem.Azutan mondja nekem h lesmarolna de meg var egy kicsit h nehogy tortenjen valami koztunk .Masik nap mondja h akar velem beszelni es azt mondta h neki ez tul gyors.De azota is sokat beszelunk de mar nem sms ezunk meg nem olelkezunk.De tegnap megfogta a kezem.Ez mit jelent?Nekem nagyon tetszik a lany es nem akarnam elvesziteni,mit csinaljak ?2012. nov. 1. 21:45
1/3 anonim válasza:
Szerintem még mindig bejössz neki, hívd el randizni. Ott majd mindent megtudtok beszélni személyesen, h ki mit akar a másiktól, stb. :)
2/3 A kérdező kommentje:
de megis mit mondjak neki?
2012. nov. 2. 18:31
3/3 A kérdező kommentje:
mar felmerult az a kerdes h ki kezdemenyezzen a fiu vagy a lany,ezt persze o kerdezte en meg zavarba jottem:D
2012. nov. 2. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!