Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kis apró, romantikus kreatív jelekkel mutassam meg neki, hogy tényleg akarom?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel pár napja csúnyán összevesztünk és most szünetet tartunk. Azt akarja, hogy mutassam meg neki hogy tudok akarni valakit. De a legnagyobb gond az benne, hogy nem akarja még, hogy találkozzunk, mert hogy gondoljam át miket csináltam rosszul. De így viszont elég nehéz bizonyítani. Egy ilyen dolgot már sikerült csinálnom, de nem jut eszembe más sajnos. Kérném ebben a Ti segítségeteket! :)2012. okt. 31. 12:27
1/2 anonim válasza:
végre egy pali aki bizonyítani akar...kevés ilyen van manapság sajnos...:(((
viszont az gond ha nem tudod hogyan fogj hozzá, mert akkor lehet nem is akarod eléggé? megnő a kreativitás ha az ember tényleg akar valamit...
amúgy meg tökre mindegy mit mond a barátnőd, abban biztos vagyok, hogy örülne ha csak úgy meglepnéd valahol hogy hazaviszed vagy ilyesmi, viszel neki csokit vagy amit szeret, stb...nem kell az engedélye, plussz a nők sokszor mást mondanak mint amit valójában akarnak. lehet azt mondja ne találkozzatok mert hogy gondolkodj, de közben szerintem el lenne ájulva egy ilyen gesztustól. Még én is holott engem nem lehet könnyen lenyügőzni
26/l
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál.:) Nem az a baj, hogy nem akarom eléggé. Nagyon sok ötletem van, de mind olyan amihez találkoznom kel vele. És ő meg pont azt akarja, hogy így hogyan tudok bizonyítani, hogy nem találkozunk. De időnként mindig eszembe jutnak így is jó ötletek, csak nem mindig van időm gondolkodni, mert sokat kell most tanulnom sajnos. De én igyekszem nagyon!:)
2012. okt. 31. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!